Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

3 διαστάσεις, η τελευταία μόδα στα τατουάζ

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχαμε ένα άρθρο σχετικά με την μόδα των τατουάζ στη Σιγκαπούρη (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ) και για καινούργιες ιδέες τατουάζ (το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ) οπότε θεωρήσαμε απαραίτητο να δούμε τι συμβαίνει και σε άλλες περιοχές του πλανήτη. Αυτό που ανακαλύψαμε είναι αρκετά περίεργο και ίσως απλά τα οπισθοδρομικά μυαλά μας δυσκολεύονται να το καταλάβουν!

Καταρχάς λατρεύουμε τα τατουάζ, εκτός και αν βλέπουμε καινούργια στο κορμί μας μετά από νύχτες με πολύ αλκοόλ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.  Έχουμε σκεφτεί κινέζικα γράμματα, σχέδια, tribal, ονόματα πρώην, όνειρα που πλέον καταλαβαίνουμε ότι θα ήταν αποτυχία αλλά ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί αυτό που σκέφτηκε ο Winston η Φάλαινα (γνωστός και ως Dave) δημιουργός τατουάζ από το Portland της Αμερικής. Η ιδέα του ήρθε τυχαία όταν ήταν να κάνει τατουάζ σε πελάτη του τον προηγούμενο χρόνο. Ο υποψήφιος πελάτης δεν ήξερε τι σχέδιο να κάνει έτσι ο Dave πρότεινε μία νεκροκεφαλή.

Ο πελάτης όπως ήταν αναμενόμενο ρώτησε αν μπορεί να γίνει τρισδιάστατη και έτσι γεννήθηκε αυτή η μοναδική ιδέα. Αφού ο Dave του είπε επ’ ακριβώς πως το σκέφτεται, ο πελάτης συμφώνησε και έτσι, λίγο αφότου ο καλλιτέχνης ανέβασε την φωτογραφία, με το έτοιμο πλέον τατουάζ, στο Instagram, ήρθε βροχή ερωτημάτων και αιτημάτων για να γίνει η ιδέα του πράξη πάνω και στους ίδιους.

Για να ξεκαθαρίσουμε οποιαδήποτε αμφιβολία, η ιδέα των 3 διαστάσεων δεν λειτουργεί αν δεν φοράμε τα ειδικά γυαλάκια με το μπλε και κόκκινο διαφανές πλαστικό!

Περισσότερες πληροφορίες: ΙστοσελίδαInstagram (Το είδαμε εδώ)

Αν σας άρεσε το άρθρο ή απλά συμφωνείτε με την άποψή μας, γιατί δε το κάνετε ένα retweet;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful