Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Δεν είναι πέτρες, είναι ορυκτά, που έλεγε και ο αγαπητός Hank Schrader στο Breaking Bad. Μόνο που στην περίπτωσή μας δε πρόκειται ούτε για πέτρες, ούτε για ορυκτά. Πρόκειται για τους ομορφότερους κρυστάλλους που θα διακοσμήσουν την τούρτα του γάμου σας! (ή τουλάχιστον κάποιες τούρτες)

Ξέρετε πως πάει. Γυρίζεις σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα ποτύρι κρασί και να κάνεις βαθιές συζητήσεις. Γεμίζεις το ποτύρι αλλά μετά θυμάσαι ότι έχεις μόνο έναν γάτο που δε μπορεί να συζητήσει μαζί σου, ούτε να πιει. Έτσι τουλάχιστον νομίζαμε μέχρι τώρα!

Είναι γεγονός ότι το Pokemon Go εξαπλώνεται, είτε μας αρέσει είτε όχι, με γοργούς ρυθμούς. Εκτός από το πολύ περπάτημα όμως που απαιτεί το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας,

Μια σοβαρή ξηρασία έπληξε τα νότια μέρη της Ινδίας, και από αυτήν δεν επηρεάστηκαν μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα ζώα.

Η φωτογράφος Carli Davidson αποφάσισε να τραβήξει γάτες την ώρα που αυτές τινάζονται.

Οι σκύλοι και οι γάτες είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου ιστορικά αλλά κατά καιρούς δυνατοί δεσμοί σχηματίζονται ανάμεσα στους ανθρώπους και σε άλλα ζώα, όπως στην περίπτωση του 12χρονου Ρώσου Vadim Veligurov, ο οποίος έχει σχηματίσει μια ασυνήθιστη φιλία με ένα σπουργίτι.

Ο Jimmy είναι ένας γάτος που πάντα του άρεσε να βγαίνει έξω και να κάνει βόλτες – μέχρι που μια μέρα απλά δεν επέστρεψε.

Το In Search of Lost Frogs είναι μια συλλογή φωτογραφιών του Robin Moore ο οποίος θέλησε να καταγράψει τους σπανιότερους βάτραχους του πλανήτη με την φωτογραφική του μηχανή.

Αυτά τα μικρά πάντα έγιναν λόγος γιορτής στο κέντρο αναπαραγωγής πάντα της Ya’an Bifengxia.

Γνωρίστε τον Warrior, έναν γάτο απ’ αυτούς με πολύ μεγάλη θέληση για ζωή!

Το προηγούμενο Σάββατο, η κυβέρνηση της Κένυα έκαψε 105 τόνους ελεφαντόδοντο και 1,35 τόνο κέρατα ρινόκερου συνολικής αξίας περίπου 105 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Γιατί είναι αυτά τα ζωάκια μέσα σε κούπες; Δεν έχουμε ιδέα αλλά έπρεπε να σας τα δείξουμε!

Επειδή δεν χορτάσατε θαλάσσιους γυμνοσάλιαγκες από το προηγούμενο post, πάρτε κι άλλον έναν πολύ ιδιαίτερο!

Δεν είναι Photoshop – είναι οι φωτογραφίες που δημιούργησε η Ρωσίδα Katerina Plotnikova με την βοήθεια διάφορων ζώων.

Η Ολλανδή Nina Führer πλέκει αυτά τα εκπληκτικά κασκόλ σχεδιασμένα για να θυμίζουν διάφορα ζωάκια.

Ο επόμενος φιλοξενόυμενός μας ονομάζεται Shamim Shorif Susom από το όμορφο και καταπράσινο Μπαγκλαντές. Αν και το κανονικό του επάγγελμα είναι αεροπόρος, το πραγματικό του πάθος είναι οι φωτογραφίες με αποτέλεσμα να συνδιάζει αυτά τα δυο για τις καλύτερες φωτογραφίες από ψηλά!

Θέλατε ποτέ ένα κουνελάκι αλλά δεν είχατε τον χρόνο και τον χώρο να το προσέχετε;

Ο Jeremy Zuttah παίζει κέντρο για την ομάδα Baltimore Ravens στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Όταν πήρε την απόφαση να παντρευτεί την αγαπημένη του, Heral Haile, το δημαρχείο φαινόταν η καλύτερη επιλογή αλλά υπήρχε ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν επιτρέπονταν τα σκυλιά εκεί.

Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάστηκε μεταξύ του 1967 και του 1971 από την Ferves.

Ο Wellington, ένα 12χρονο λαμπραντόρ που διαγνώστηκε με καρκίνο, παντρέυτηκε την κολλητή του.

Προηγούμενα
Επόμενα