Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Οι γάτες αποτελούν σύμβολα από τους αρχαίους καιρους οπότε γιατί να μην τις “χτυπήσετε” κι εσείς πάνω σας;

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αμερικάνος Matthew Franklin όταν άρχισε να ακούει θορύβους από το εγκατελλειμένο σπίτι δίπλα στο δικό του και διαπίστωσε ότι πρόκεται για μια οικογένεια ρακούν που μετακόμισε δίπλα του!

Τί θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις, φούρναρης ή σχεδιαστής γραφικών; Σε αυτή την ερώτηση η Holly Fox θα απαντούσε “και τα δύο”. Για αυτήν όταν συνδυάζεις και αντιστοιχείς, τότε κάτι ενδιαφέρων δημιουργείται αλλά σε αυτή την περίπτωση και κάτι νόστιμο ταυτόχρονα!

Ο Kohl και η Zelda είναι δύο αφρικανικοί πιγκουίνοι οι οποίοι πρόσφατα γιόρταν την 22η επέτειό τους μαζί! Το ρομαντικό δείπνο δε θα μπορούσε να μη περιλαμβάνει ψάρια αλλά και διάφορα άλλα.

Όταν η Perfect Storm, για συντομία Storm, πρωτο βρέθηκε στις αρχές Μαίου, οι διασώστες της δεν ήταν σίγουροι για τι είδους ζώο επρόκειτο. Οι ακανθόχοιροι δεν θα έλεγε κανείς ότι τους βρίσκεις εύκολα σε αυτή την περιοχή.

Η Elke Vogelsang είναι μια επαγγελματίας φωτογράφος που ζει στο Hildesheim της Γερμανίας και τραβάει πορτραίτα σκύλων.

Η κτηνιατρική κλινική του Petrozavodsk, στην Ρωσία, δημοσίευσε μια απίστευτα γλυκιά φωτογραφία ενός μικροσκοπικού χάμστερ με έναν μικροσκοπικό γύψο και το διαδίκτυο έχει παραληρήσει.

Η Ιαπωνία είναι μια από τις πιο συναρπαστικές χώρες του κόσμου που μπορεί να επισκεφθεί κάποιος.

Κάτι συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους που δυσκολευόμαστε να εξηγήσουμε. Αν και εξωτερικά φαίνονται συνηθισμένοι, με τις δημιουργίες τους και τις ιδέες τους έχουν αποδείξει ότι είναι σίγουρα οι καλύτεροι σε ό,τι αφορά θέματα γλυκύκητας. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Μπορεί να έχετε μερικές φοβερές selfies στο instagram σας αλλά τίποτα δεν θα φτάσει την selfie του Will Rosner!

Αυτό που μοιάζει με ένα περίεργο Πάντα που μυρίζει το έδαφος δεν είναι παρά ένα πόδι γιγαντιαίου μυρμηγκοφάγου!

Ο φωτογράφος Andrew Fladeboe έδωσε βάση σε ένα είδος σκύλων που συχνά δεν έχει τόση δημοσιότητα, τους σκύλους που εργάζονται σκληρά.

Ο James Meaney είναι ένας ερασιτέχνης φωτογράφος από την Ιρλανδία.

Μπορούν τα κουνελάκια να γίνουν πιο αξιαγάπητα απ’ ότι ήδη είναι; Ναι, και θα το καταλάβετε μόλις δείτε τις παρακάτω 18 φωτογραφίες με κουνελάκια που βγάζουν έξω τη γλώσσα τους!

Ο Garfi είναι μια γάτα Περσίας που η φάτσα του μπορεί να περιγραφεί μόνο με την φράση “μάλλον σχεδιάζει να σε δολοφονήσει”.

Aυτά τα δύο αδερφάκια χωρίστηκαν σε ένα καταφύγιο ζώων όταν ήταν μικροί και ξανασυναντήθηκαν με τον πιο τυχαίο τρόπο.

Τα πίτμπουλ για τους περισσότερους δυστυχώς έχουν την φήμη μιας άγριας και βίαιης ράτσας αλλά μια φιλοζωϊκή εταιρεία στην Utah της Αμερικής παλεύει να αλλάξει αυτή την εικόνα.

Το ηφαίστειο Fuego είναι ένα ενεργό ηφαίστειο στην άκρη μιας μικρή πόλης στην Γουατεμάλα.

Ήταν 2000 όταν η Nokia κυκλοφόρησε το 3310, ένα από τα κινητά που άλλαξαν όλη την βιομηχανία κινητών τηλεφώνων.

Πάνω από 35.000 θαλάσσιοι ίπποι βγήκαν στη στεριά στην βορειοδυτική Αλάσκα. Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αμερικής το φαινόμενο αυτό παρατηρείται λόγω της έλλειψης πάγου στον Αρκτικό ωκεανό καθώς όλο και περισσότερος πάγος λιώνει. Οι θαλάσσιοι ίπποι είναι πολύ καλοί κολυμβητές αλλά χρειαζόνται διαλλείματα ξεκούρασης τα οποία κάνουν πάνω στα διάφορα κομμάτια πάγου που…

Προηγούμενα
Επόμενα