Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Αν και χρειάστηκε μια τεράστια δημόσια κατακραυγή, πρωτοσέλιδα εφημερίδων σε όλο τον πλανήτη και μια online αίτηση στο change.org η οποία μάζεψε 300 χιλιάδες σχεδόν υπογραφές (μπορείτε να την βρείτε εδώ), ο Hank ο-όχι-pitbull, τελικά γυρίσε πίσω στην οικογένειά του στο Belfast της Βόριας Ιρλανδίας.

Ένα ατύχημα ήταν αυτό που έδωσε στην Aja Kusick την έμπνευση να μπλέξει στοιχεία της ποπ κουλτούρας με το προσωπικό ύφος του Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Τα ποδήλατα ήταν από πολύ παλιά η πράσινη εναλλακτική σε σχέση με τα αυτοκίνητα αλλά με την τελευταία μόδα, οι ιδιοκτήτες τους έρχονται ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στη φύση!

Αν ψάχνετε για κάτι καινούργιο αλλά και περίεργο για τη ζωή σας, έχουμε την ιδανική ιδέα. Το τραπεζάκι του καφέ από τον Derek Pearce σας περιμένει!

Είναι αυτονόητο ότι όλοι πρέπει να είναι πολύ πολύ προσεκτικοί με τα άγρια ζώα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν αισθήματα.

Αν κάποιος νόμιζε ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι πειραγμένες στο Photoshop δεν θα τον αδικούσαμε.

Όποιος είχε ως όνειρο του να ζήσει παραμυθένια ζωή μπορεί τώρα να κάνει ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αγοράζωντας ένα κάστρο στην Αγγλία.

Oι γονείς της μικρούλας άρχισαν να καταγράφουν την ξεχωριστή σχέση των δύο από όταν ήταν πολύ μικρή.

Ο φωτογράφος Andrew Fladeboe έδωσε βάση σε ένα είδος σκύλων που συχνά δεν έχει τόση δημοσιότητα, τους σκύλους που εργάζονται σκληρά.

Σε παλιότερο άρθρο μας, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, είχαμε γράψει για την σχέση που διατηρούν ο Moose, ένα Αυστραλιανό ποιμενικό, με την Juniper, την μικρή αλεπού και φάνηκε να έχει αρκετά μεγάλη απήχηση σε όλους εσάς! Η έμπειρη αναλυτική μας ομάδα (ναι Γιώργο, εσένα λέμε) επέμεινε ότι το χαμόγελο της Juniper ήταν ήταν ο βασικός λόγος και ο Moose ήταν απλά συμπρωταγωνιστής της ιστορίας οπότε και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ένθετο φωτογραφιών αποκλειστικά για αυτήν!

Ο Gordon Pembridge έχει καταγωγή από την Κένυα αλλά κατοικεί στην Νέα Ζηλανδία.

Συνήθως αν μια τούρτα γενεθλίων έχει κάποιο θέμα τότε η διακόσμηση της είναι εξωτερική.

Η ταχεία αποψίλωση των δασών και οι ευρείες παρεμβάσεις των ανθρώπων στο φυσικό περιβάλλον έχουν μεγάλη επίδραση και στη ζωή των άγριων ζώων. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προχωράμε σε βοηθητικά έργα όπως οι παρακάτω διαβάσεις για να μην διαταράσουμε την ισορροπία των οικοσυστημάτων.Η ταχεία αποψίλωση των δασών και οι ευρείες παρεμβάσεις των ανθρώπων στο φυσικό περιβάλλον έχουν μεγάλη επίδραση και στη ζωή των άγριων ζώων. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προχωράμε σε βοηθητικά έργα όπως οι παρακάτω διαβάσεις για να μην διαταράσουμε την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Η 87χρονη Ολλανδή ήταν επιτυχημένη αναβάτρια στα νιάτα της και είχε έναν ξεχωριστό δεσμό με τα άλογα.

Το να ζωγραφίζεις πορτραίτα απαιτεί πολύ τεχνική, υπομονή, και ταλέντο, αλλά ο Νιγηριανός καλλιτέχνης Arinze Stanley αποφάσισε να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πορτραίτα του χρησιμοποιώντας μόνο μολύβια.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αμερικάνος Matthew Franklin όταν άρχισε να ακούει θορύβους από το εγκατελλειμένο σπίτι δίπλα στο δικό του και διαπίστωσε ότι πρόκεται για μια οικογένεια ρακούν που μετακόμισε δίπλα του!

Η Aspen Smith από την Georgia των ΗΠΑ ήταν στο αυτοκίνητο με την μητέρα της όταν πρόσεξε ένα αποπροσανατολισμένο γατάκι στη μέση του δρόμου.

Ο Michael J. Baines ταίζει 80 περίπου αδέσποτα σκυλάκια στην επαρχία Chonburi της Ταϊλάνδης καθημερινά. Ο 48χρονος το κάνει αυτό τα τελευταία 5 χρόνια τώρα, είτε οταν οδηγάει προς το δάσος για να βγάλει βόλτα τα δικά του σκυλιά ή όταν γυρίζει σπίτι. Το μενού αποτελείται από στεγνή τροφή, ρίζι, λάδι, ψάρι ή και κοτόπουλο στον ατμό!

Οι Κινέζικοι Λοφιοφόροι είναι μία ράτσα σκύλων που είναι άτριχοι εκτός από το χαρακτηριστικό λοφίο στο κεφάλι τους από το οποίο παίρνουν και το όνομά τους.

Τον Απρίλιο του 2015 μια γυναίκα από την Αθήνα, έβγαλε φωτογραφία ένα σκυλί που το πρόσωπο του έχει σκληρύνει τελείως. Η φωτογραφία ανέβηκε στο Facebook με την ελπίδα ότι οι σωστοί άνθρωποι θα την έβλεπαν και θα το βοηθούσαν, όπως και ευτυχώς έγινε!

Προηγούμενα
Επόμενα