Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Έχουμε γράψει τόσες φορές για την Ιαπωνία που σίγουρα κάποιος θα πίστευε ότι η χώρα μας πληρώνει για να την εξυμνούμε αλλά σας διαβεβαιώ ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η χώρα απλά είναι μαγευτική!

Tο Pet Fit Club στην Αγγλία βοηθάει εδώ για πάνω από 10 χρόνια όσα ζωάκια έχουν πρόβλημα παχυσαρκίας.

Αυτή η φάλαινα ήταν σε απεγνωσμένη προσπάθεια για βοήθεια και ήξερε ακριβώς που έπρεπε να την ζητήσει!

Οι ελέφαντες είναι οι ήρεμοι γίγαντες που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε – αλλά οι μικροί ελέφαντες είναι ακόμα πιο αξιαγάπητοι!

Η Sheila, το μαύρο labrador, ήταν σε πεζοπορία με την ιδιοκτήτριά της στα βραχώδη όρη της πόλης Tacoma στην Washington, όταν γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό ύψους 45 μέτρων!

Η Maddie και ο φωτογράφος ιδιοκτήτης της Theron Humphrey ταξιδεύουν σε όλη την Αμερική ψάχνωντας για νέους φίλους και περιπέτειες.

Τα σκυλιά είναι γνωστό ότι θα κάνουν ότι περνάει από τις πατουσίτσες τους (τα χέρια τους) για να μας κάνουν χαρούμενους. Αυτό δεν εξαιρεί το ενδεχόμενο να γίνουν φίλοι ακόμα και με μία άλλη φύλή τόσο διαφορετική όσο τα παπάκια. Ο Pikelet λοιπόν, ο οποίος διασώθηκε από τον θάνατο σε ηλικία μόλις 5 εβδομάδων, ήταν η πρώτη προσθήκη στην οικογένεια. Δεν ήταν απλώς καλός απέναντι στα υιοθετημένα κουταβάκια που κρατούσε αυτή η οικογένεια ανά διαστήματα, ήταν υπέροχος μαζί τους.

Ονομάζεται “Dickens World” και βρίσκεται στο Chatham της Αγγλίας.

Τον τελευταίο χρόνο ο φωτογράφος Theron Humphrey ταξιδεύει σε όλη την Αμερική και καταγράφει με τον φακό του τις ιστορίες των ανθρώπων που αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα ζωάκι.

Η Stephy Hirst από την Αυστραλία πάντα έβλεπε ότι ο γάτος της ο Omar ήταν λίγο μεγαλύτερος από τις άλλες γάτες.

Ξεχάστε τον μύθο ότι τα σκυλιά μισούν τον ταχυδρόμο ή τουλάχιστον έχουμε ένα τρανταχτό παράδειγμα εξαίρεσης από τον κανόνα!

Τα δέντρα Μπονσάι τα σπάνε! Δε μας πιστεύετε; Ρωτήστε τον Mr Miyagi τότε (βλ. ταινία Karate Kid). Φαίνονται πανέμορφα, ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σπίτι, τρέφουν την υπομονή και την αφοσίωση, η ενασχόληση μαζί τους απομακρύνει το άγχος, καθαρίζουν ακόμα και τον αέρα οπότε όπως είπαμε ήδη, τα σπάνε!

Είστε στο σπίτι, πλησιάζετε για να χαιδέψετε την γάτα σας και αποφασίζει να σας μπήξει τα νύχια στο δέρμα. Αρχίζετε να σκέφτεστε ότι το κάνει για να επιβάλλει κυριαρχία στο χώρο της (αυτό που εσείς αποκαλείτε σπίτι σας). Ε λοιπόν, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που κάνει ο Teton!

Γνωρίστε την Eli, το beagle που λατρεύει το snowboard!

Ένας Ιάπωνας χάρισε στον παππού του τον Jiji μια γάτα και κατέγραψε με την φωτογραφική του μηχανή τις στιγμές τους μαζί.

Υπάρχουν πάνω από εκατό καφέ με γάτες στην Ιαπωνία αλλά μονο αυτό είναι αφιερωμένο στις μαύρες γατούλες. Είναι το καφέ Nekobiyaka στην πόλη Himeji.

Όταν ο Hosico ήταν μικρούλης, ήταν τόσο αξιαγάπητος και αστείος που ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε ότι χρειάζεται δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το να έχετε ένα λιοντάρι ή μια τίγρη ως κατοικίδιο είναι ακριβό, επικύνδινο και φυσικά παράνομο, οπότε το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε μια μεγάλη γάτα!

Από την πρώτη κιόλας μέρα το αδέξιο κατοικίδιο σας τρέχει μέσα στο σπίτι, μέχρι και στο τελευταίο ραντεβού στον κτηνίατρο, τα χρόνια με τον χνουδωτό σας φίλο είναι γεμάτα με ανιδιοτελή αγάπη και ευτυχία.

Ο Ozzie είναι ένας ηλικιωμένος γατούλης που κατέληξε να ζει στους δρόμους όταν ο ιδιοκτήτης του σταμάτησε να τον φροντίζει.Ο Ozzie είναι ένας ηλικιωμένος γατούλης που κατέληξε να ζει στους δρόμους όταν ο ιδιοκτήτης του σταμάτησε να τον φροντίζει.

Προηγούμενα
Επόμενα