Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;
 

Όταν ο Βραζιλιάνος εικονογράφος Rafael Mantesso χώρισε από τη γυναίκα του, αυτό που του έμεινε ήταν ένα σπίτι με άδειους τοίχους και το μπούλ τερριέρ του, ο Jimmy Choo.

Απ’ ότι φαίνεται το νέο μοχθηρό σχέδιο των γατών για κατάληψη του πλανήτη μας έχει πάρει καινούργια τροπή, μας θέλουν αδιάβαστους και αμόρφωτους!

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Καναδός φωτογράφος David Burdeny είχε μια μοναδική ευκαιρία να περάσει δύο βδομάδες στην Μόσχα και να φωτογραφήσει τις εκπληκτικές στάσεις του μετρό της πολής ανενόχλητος.

Ο Geert Weggen, ένας 48χρονος Ολλανδοσουηδός καλλιτέχνης, τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες.

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων και φωτογράφος Manon Richard δημιούργησε αυτούς τους εκπληκτικούς σελιδοδείκτες για όλους τους βιβλιόφιλους.

Ένα ζευγάρι περπάταγε σε ένα δάσος του Τέξας όταν έπεσαν πάνω σε ένα κουτί γεμάτο με κουτάβια.

Ήταν 2000 όταν η Nokia κυκλοφόρησε το 3310, ένα από τα κινητά που άλλαξαν όλη την βιομηχανία κινητών τηλεφώνων.

Η Nir Vena είναι μια καλλιτέχνις από την Βουλγαρία που πάντα έδινε ειδικό βάρος στη Φύση.

Οι κουκουβάγιες είναι μαγευτικά πλάσματα – τα διαπεραστικά μάτια τους είναι λες και είναι βγαλμένα από κάποιον θρύλο ή παραμύθι. Ίσως γι’ αυτό και αγαπάμε τις φωτογραφίες τους τόσο πολύ.

Όπως ξέρετε στα ζώα αρέσει να κοιμούνται με τους ιδιοκτήτες τους, και αυτές οι 5 γάτες και τα 2 σκυλιά είναι τυχερά που έχουν τέτοια αφεντικά.

Η αλήθεια είναι πως κάποια βιβλιά είναι πιο δύσκολο να τα διαβάσεις από άλλα, αλλά λίγα φτάνουν στο επίπεδο δυσκολίας του Codex Silenda; Αν ρωτάτε γιατί, η απάντηση βρίσκεται στο ότι απλούστατα δε θα σας αφήσει να το ανοίξετε αν δε καταφέρετε να το ξεκλειδώσετε!

Όταν το νέο μωράκι της οικογένειας έφτασε στο σπίτι αυτός ο σκύλος ανέλαβε απευθείας τα καθήκοντά του!

Τα κατοικίδια μας περνάνε πολύ χρόνο μαζί μας, οπότε δεν προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι πολλές φορές αντιγράφουν τις συνήθειές μας.

Ο Lucifer είναι ένας γάτος που ζει σε μία κλινική ζώων στο Perm της Ρωσίας. Παρά τα κινητικά του προβλήματα βοηθάει τα τραυματισμένα ζωάκια της κλινικής να αναρρώσουν!

Εδώ στο Wonderful έχουμε γράψει για πολλούς γάτους και γάτες αλλά πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας, ο Thor έχει κάτι ξεχωριστό!

Κάθε άγριο ζώο έχει την δικιά του γωνία του πλανήτη και το δικό του ειδικό περιβάλλον στο οποίο έχει προσαρμοστεί για να ζει. Έτσι και αυτές οι άγριες κατσίκες έχουν εξελιχθεί ώστε να επιβιώνουν στα πιο δυσκολοπρόσητα και απόκρυμνα βράχια που μπορείτε να φανταστείτε.

Σταματήστε ότι κάνετε γιατί μόλις βρήκαμε το πιο αξιαγάπητο αιλουροειδές του κόσμου, το καρακάλ!

Το σκυλί της Tanya Seidman πρόσφατα είχε πεθάνει και ολόκληρη η οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένου και του 60 σχεδόν κιλών γερμανικού ποιμενικού, ήταν συντετριμμένη!

Για να μας υπενθυμίσει την ατέλειωτη παραγωγή σκουπιδιών που κάνει η ανθρωπότητα ο Πορτογάλος καλλιτέχνης Bordalo II (κατά κόσμον Artur Bordalo) δημιουργεί εκπληκτικά έργα τέχνης από σκουπίδια.

Προηγούμενα
Επόμενα