Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αδέσποτη γκρινιάρα γάτα υιοθετείται μετά τον έλεγχο ενός σπιτιού

O Paul Tateosian από την πόλη Sarasota της Florida έκανε έναν τυπικό έλεγχο ενός άδειου σπιτιού όταν άκουσε μια γάτα να νιαουρίζει. Η κοκκινότριχη μπαλίτσα τον πλησίασε ψάχνοντας για λίγη προσοχή αφού ο καημένος βρισκόταν στο κτήριο μόνος, χωρίς νερό ή φαγητό!

Ο Paul δοκίμασε να τον ταίσει ένα μάνγκο που βρήκε στην αυλή αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, ο γάτος δε το άγγιξε καν. Από το πρόσωπό του δε φαινόταν να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος ούτε με τον επισκέπτη, αν και συνέχισε να τριγυρίζει γύρω του καθόλη την διάρκεια του ελέγχου.

“Στο τέλος, γνωρίζοντας ότι οι ένοικοι είχαν φύγει μαζί με όλα τους τα πράγματα και ο ιδιοκτήτης δεν έμεινε ποτέ σε αυτό το σπίτι, αποφάσισα να τον υιοθετήσω” είπε ο Paul. “Στη Florida υπάρχουν αλιγάτορες, αετοί, γεράκια, κουκουβάγιες και φίδια που θα έκαναν γατάκια σαν αυτόν να εξαφανιστού σε δευτερόλεπτα άρα χρειαζόταν σίγουρα ένα σπίτι”. Ο γάτος ονομάστηκε Garfield και αν και φαίνεται ότι μισεί οτιδήποτε και οποιονδήποτε γύρω του, είμαστε σίγουροι ότι βαθιά μέσα στην γκρινιάρα καρδιά του είναι χαρούμενος που επιτέλους έχει τον δικό του άνθρωπο!

Περισσότερες πληροφορίες: Reddit

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful