Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αδέσποτο σκυλάκι μπαίνει σε αστυνομικό τμήμα και του αλλάζει η ζωή

Λιποβαρής και ξεκάθαρα κακοποιημένος, ο Gorgi πλησίασε ένα αστυνομικό τμήμα στην πόλη Bayamón του Πουέρτο Ρίκο. Αυτά τα δειλά βήματά του, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν τα πρώτα του βήματα στην καινούργια του ζωή. Μία ζωή που δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη!

“Πλησίασε τρομαγμένος και έψαχνε για στοργή και προτασία” λέει ο αστυνομικός Tony Montesinos στην ιστοσελίδα Dodo. “Του δώσαμε φαγητό και νερό εκείνο το απόγευμα και αφού έφαγε, έμεινε για λίγο μαζί μας και κατόπιν έφυγε. Την επόμενη μέρα όμως γύρισε ξανά. Ήμασταν όλοι έκπληκτοι πόσο φιλικός ήταν, παρά το δύσκολο παρελθόν που φαινόταν να είχε. Αφού είδαμε πόσο χαρούμενος ήταν με την παρέα μας, αποφασίσαμε να τον υιοθετήσουμε”

Ο Gorgi όμως δε βρήκε μόνο μία οικογένεια που θα τον αγαπάει αλλά βρήκε και δουλειά, έγινε ο σκύλος προστασίας του τμήματος. Δείτε τον με το σήμα του και το αστυνομικό του γιλέκο, σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε! Ο αστυνόμος συμπληρώνει “ο Gorgi μειώνει την ένταση. Όλοι τον αγαπάνε και σίγουρα θα έχει ό,τι χρειαστεί για όσο ζήσει!”

Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful