Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αδέσποτο σκυλί ήταν τόσο φοβισμένο που δεν έφευγε από τις γωνίες

Ένα μήνα πριν η Castiel δεν είχε απολύτως τίποτα. Σπίτι, οικογένεια, όνομα, αγάπη, πράγματα δηλαδή που άλλα σκυλιά θεωρούν δεδομένα, η Castiel δε τα είχε γνωρίσει ποτέ, αφού μόνη περιπλανιόταν στους δρόμους του Los Angeles!

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η Castiel ήταν ιδιαίτερα αδυνατισμένη, είχε παράσιτα και υπήρχαν σημεία στο κορμί της χωρίς τρίχωμα λόγω της ψώρας που την ταλαιπωρούσε. Ένα ακόμα “πρόβλημα” (για άλλους προτέρημα αλλά για αυτήν όντως πρόβλημα) είναι ότι αν και έμοιαζε με σκυλί, στην πραγματικότητα ήταν υβρίδιο λύκου-σκυλιού κάτι που σήμαινε ότι ελάχιστα καταφύγια ζώων θα τη δέχονταν (ή και κανένα) που θα είχε ως αποτέλεσμα την ευθανασία της.

Ευτυχώς για αυτήν, το καταφύγιο W.O.L.F., που σώζει λύκος και υβρίδια, έμαθε για την ιστορία της και αποφάσισε να παρέμβει! Μετά τις πρώτες εξετάσεις για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο η Castiel να πάσχει και από κάποια μεταδοτική ασθένεια, το λυκόσκυλο (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης) μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις όπου το προσωπικό πρόσεξε πόσο φοβισμένη ήταν, καθώς προτιμούσε να στέκεται μακριά από τους ανθρώπους και πάντα σε γωνίες.

Στις επόμενες μέρες έμαθε όμως πως να χαλαρώνει και να εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Επίσης έκανε καινούργιο φίλο, έναν άλλο ένοικο του ασύλου και η εμφάνισή της πλέον δε θυμίζει τίποτα από το θλιβερό παρελθόν της!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful