Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αερογραμμές σπάνε τους κανόνες τους ώστε να βοηθήσουν κατοικίδια

Περισσότεροι από 80.000 κάτοικοι του Fort McMurray στον Καναδά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, λόγω της τεραστιών διαστάσεων φωτιάς που μαίνεται τις τελευταίες μέρες. Ευτυχώς, οι αερογραμμές West Jet και Canadian North airlines κάνουν την εκκένωση της περιοχής λίγο πιο εύκολη αφήνοντας τα κατοικίδια να ταξιδέψουν κανονικά μέσα στην καμπίνα!

“Είναι σίγουρα ασυνήθιστο να υπάρχουν κατοικία μέσα στην καμπίνα, αλλά αναλογιζόμενοι την κατάσταση που επικρατεί, ήμασταν σε θέση να παρακάμψουμε τους κανόνες μας ώστε να διευκολύνουμε και τους μικρούς μας φίλους εν μέσω αυτής της κρίσης” λέει η Kelly Lewis της Canadian North! Υπό κανονικές συνθήκες, τα ζωάκια που είναι να πετάξουν πρέπει να βρίσκονται στα κλουβάκια τους, μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές. Λόγω της ξαφνικής ανακοίνωσης για εκκένωση από την Καναδική κυβέρνηση, οι άνθρωποι δεν μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους (δε τους επιτρέπεται λόγω αυξημένου κινδύνου) οπότε και δε μπορούν να πάρουν τα σπιτάκια των κατοικιδίων τους.

Όπως και αν έχει, οι εικόνες που ακολουθούν είναι πάρα πολύ όμορφες και ίσως με λίγη τύχη οι κανόνες για την μεταφορά κατοικιδίων να αλλάξουν αρχικά εκεί και σε μερικά (αρκετά) χρόνια και εδώ.

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful