Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αεροσυνοδός υιοθετεί σκυλί που δε σταμάτησε να την περιμένει έξω από ξενοδοχείο

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως είναι συνήθως δύσκολες αλλά για το συγκεκριμένο σκυλάκι που ερωτέυτηκε μια γυναίκα από την άλλη άκρη του κόσμου, η υπομονή και η επιμονή του απέδωσαν καρπούς!

Η αεροσυνοδός Olivia Sievers συχνά ταξιδεύει από την πατρίδα της την Γερμανία προς την Αργεντινή και σε μία της επίσκεψη έκανε έναν καινούργιο φίλο που διατηρεί 4 πόδια. Βέβαια εκείνη τη στιγμή δε γνώριζε ότι το σκυλάκι αυτό θα γινόταν ο παντοτινός της φίλος! Η γνωριμία τους στο Μπουένος Άιρες έγινε με τον κλασσικό τρόπο, η Olivia περπατούσε στο δρόμο, το σκυλάκι την πλησίασε, του έδωσε φαγητό, έπαιξαν για λίγο ώσπου έπρεπε να φύγει, αλλά αυτό ήταν ήδη αποφασισμένο να μείνει μαζί της!

“Άλλαξα την πορεία μου επειδή δεν ήθελα να με ακολουθήσει στο ξενοδοχείο” λέει η γυναίκα στο Noticiero Trece. “Δεν ήταν όμως δυνατό να κάνω κάτι. Ήταν πάντα πίσω μου και με ακολουθούσε. Προσπάθησα για μία ώρα και αυτό δε σταμάτησε να με ακολουθεί και να με κοιτάζει. Ήταν πολύ χαρούμενο που κάποιος του έδωσε προσοχή”. Τελικά, ο ερωτευμένος σκύλος, που ονομάστηκε Rubio, έφτασε μέχρι το ξενοδοχείο όπου η γυναίκα του έδωσε μια κουβέρτα αεροπλάνου για να τον κρατήσει ζεστό το βράδυ. Λίγο αργότερα η Olivia βρέθηκε πίσω στην Γερμανία με το ίδιο αεροπλάνο και ο Rubio πίσω στους δρόμους αλλά ξεκάθαρα δε την είχε ξεχάσει.

Στο επόμενο ταξίδι της στη χώρα, ο Rubio εμφανίστηκε πάλι στην πόρτα του ξενοδοχείο για να χαιρετήσει την φίλη του, κάτι που συνεχίστηκε για τους επόμενους αρκετούς μήνες, αλλά κάθε φορά οι δυο τους έπρεπε να πουν αντίο. Αυτό δε φαινόταν να ενοχλεί το σκυλί, αφού δε το θεωρούσε κάτι παροδικό αλλά αντιθέτως σαν μια ιδιαίτερη σχέση. Μέχρι και σε μία ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με υιοθεσίες μίλησε για να του βρουν σπίτι, όπως και έγινε, αλλά ο Rubio είχε μάτια μόνο για έναν άνθρωπο και έτσι απέδρασε ώστε να γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο!

Τελικά η αεροσυνοδός κατάλαβε ότι το σκυλί την είχε διαλέξει και δε μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο παρά να το υιοθετήσει. Συμπλήρωσε όλα τα χαρτιά και την προηγούμενη Παρασκευή ο Rubio πέταξε προς το καινούργιο του σπίτι. Αν λοιπόν ένα αδέσποτο αγάπησε μια άγνωστη τόσο πολύ, φαντάζεστε πόσο μας αγαπάνε εμάς τα δικά μας σκυλιά;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful