Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Αγελάδα και Pit Bull γλυτώνουν τον εφιάλτη στα σπίτια τους και γίνονται οι καλύτεροι φίλοι

Ο Wesley είναι ψηλός, μελαχρινός και όμορφος, ό,τι δηλαδή θα ήθελαν πολλές γυναίκες. Στην ηλικία των 6 χρόνων έχει ύψος σχεδόν δύο μέτρα και ζυγίζει κάτι περισσότερο από έναν τόνο αλλά όταν ένα μικρό σκυλάκι ράτσας cocker spaniel του γάβγισε, αυτός τρόμαξε τόσο που έτρεξε.

Ο Wesley έχει και έναν κολλητό, τον 9χρονο Chance, το ημίαιμο pitbull που φαίνεται να είναι το ίδιο δεκτικός ή αν όχι περισσότερο, σε όλα τα χάδια και τα φιλιά αλλά η ζωή των δύο δεν ήταν πάντα έτσι. Τον Νοέμβριο του 2009, η Mindy Mallett, ιδρύτρια του άσυλου, είχε αποστολή να σώσει δύο γαλοπούλες από μία φάρμα, όταν παρατήρησε κάποιες νεαρές αγελάδες σε άσχημη κατάσταση. Ένας ήταν και ο Wesley. Ο Chance τώρα, αποχωρίστηκε τη μαμά του σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία, κάτω του επιτρεπόμενου, και τελικά κατέληξε να είναι μονίμως αλυσοδεμένος σε ένα δωμάτιο επειδή ο ιδιοκτήτης του δεν άντεχε τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του κουταβιού.

Οι δυο τους λοιπόν γνωρίστηκαν στο άσυλο σε πολύ μικρή ηλικία αλλά ακόμα και όταν ο Wesley άρχισε να ξεπερνάει τον φίλο του στο ύψος, οι δυο τους περέμειναν πιστοί φίλοι μέχρι και σήμερα. Απλά δείτε τους τι όμορφα κάθονται μαζί!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful