Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο επισκέπτονται αυτό το άσυλο γάτων

Σίγουρα θα θυμάστε εκείνο το νησί με τα πολλά σκυλάκια, με τα οποία μπορείς να παίζεις από το πρωί ώς το βράδυ. Τι συμβαίνει όμως αν προτιμάς τις γάτες από τα σκυλιά; Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλυμμένους!

Το Άσυλο Γάτων Lanai στη Χαβάη είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε! Άνθρωποι ταξιδεύουν απ’ όλο τον κόσμο για να το επισκεφτούν, κάτι που δε μας κάνει εντύπωση κοιτώντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Το συγκεκριμένο άσυλο λοιπόν είναι το σπίτι για σχεδόν 500 γάτες (495 για να είμαι πιο ακριβής) και οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν πολλές, πολλές ώρες μαζί τους (αν ο χρόνος στις διακοπές τους βέβαια τους το επιτρέπει). Το άσυλο βρίσκεται σε ένα μικρό νησί της Χαβάη, το Lanai και καλύπτει επιφάνεια περίπου 2,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Όπως θα καταλάβατε μέχρι τώρα, οι ένοικοι δεν είναι περιορισμένοι σε κλουβάκια, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορούν ελεύθερα να κάνουν βόλτες και να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους.

Τέλος, τα αιλουροειδή είναι διαθέσιμα είτε για υιοθεσία, είτε προς ανάδοχη οικογένεια αλλά ακόμα και αν δε βρουν κάποιο σπίτι, μπορούν να αποκαλούν το άσυλο παντοτινό τους σπίτι. Επίσης να αναφέρουμε κάπου εδώ ότι οι ώρες κοινού είναι μεταξύ 10 το πρωί και 3 το μεσημέρι!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful