Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Άνθρωποι βρίσκουν περίεργους σκελετούς σε υπόγειο παλιού κτηρίου στο Λονδίνο

Το 2006 ένα σφραγισμένο υπόγειο κάτω από το δημοτικό ορφανοτροφείο του Λονδίνου ανακαλύπτεται και ανοίγεται. Μέσα του υπήρχαν εκατοντάδες κιβώτια που συνολικά περιείχαν χιλιάδες αντικείμενα που έμοιαζαν να προέρχονται από ταινία τρόμου. Η μακριά λίστα περιέχει μυστηριώδη ημερολόγια πειραμάτων, εικόνες οργάνων, σκελετούς και άλλα ακόμη πιο περίεργα ως και ανησυχητικά αντικείμενα!

Η λίστα των αντικειμένων είναι γνωστή πλέον ως “Η χαμένη συλλογή του Merrylin” και όπως ίσως φανταστήκατε, το όνομα προέρχεται από τον ιδιοκτήτη τους, επιστήμονα σε διάφορους τομείς, Theodore Merrylin. Ο ίδιος είχε γεννηθεί το 1782 στο Χέλινγκσαϊρ, από οικογένεια αριστοκρατών βιολόγων. Αφιέρωσε την ζωή του σε αυτή τη συλλογή εξετάζοντας και μαθαίνοντας ό,τι θα μπορούσε να βρει σχετικά με αυτά τα όμορφα αλλά κυρίως περίεργα εκθέματα. Αν είναι αληθινά ή όχι, είναι άγνωστο ακόμα και εμείς μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Εσείς;

UPDATE: Απ’ ότι φαίνεται τα αντικείμενα των εικόνων είναι δημιουργία του καλλιτέχνη ειδικών εφέ, Alex CF από το Λονδίνο.

Περισσότερες πληροφορίες: Πλήρης λίστα των εκθεμάτων εδώ | Σελίδα του καλλιτέχνη εδώ.

Αν και ψεύτικα τελικά, σίγουρα φαίνονται ωραία οπότε γιατί δε τα κάνετε μια κοινοποίηση;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful