Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Άντρας που δε μπορούσε να βρει δουλειά λόγω του σκυλιού του αλλά τελικά τα κατάφερε

Ο Owen Lima είχα από παλιά πρόβλημα, όταν είχε χτυπήσει κατά την εφηβεία και υπέστει εγκεφαλική ζημιά με αποτέλεσμα τα επόμενα χρόνια να χρειάζεται να τα περάσει δίπλα σε σκύλο υπηρεσίας. Του ήταν αρκετά δύσκολο να βρει εργασία, λόγω της απαραίτητης παρουσίας του σκυλιού δίπλα του, αλλά η εταιρία Lowe’s στον Καναδά ήρθε να το αλλάξει αυτό!

“Όταν ξεκινήσαμε να προσλαμβάνουμε προσωπικό για το κατάστημα, ήρθε στο γραφείο και μας ρώτησε αν μπορεί να κάνει αίτηση για δουλειά και του απαντήσαμε ότι φυσικά και μπορεί” λέει ο Paolo Gallo, υπεύθυνος καταστήματος. Αν και το σκυλί το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια κουβέρτα για να ξεκουράζετε, το κατάστημα του έφτιαξε ειδικό γιλέκο, αφού όχι μόνο του επετράπη οι είσοδος αλλά προσλήφθηκε κιόλας με δουλειά να χαιρετάει τους πελάτες που έμπαιναν στο κατάστημα της πόλης North Regina στην επαρχία Saskatchewan.

“Ο Owen είναι μέρος αυτής της κοινωνίας εδώ και πολλά χρόνια οπότε πολλοί πελάτες μας τον ξέρουν ήδη” λέει ο Gallo. “Οι πελάτες χαίρονται που κατάφερε να βρει μια δουλειά και χαίρονται ακόμα περισσότερο που προσλάβαμε και τον τετράποδο βοηθό του”

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook
Το είδαμε εδώ

Υ.Γ. όχι, όχι απλά μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι μου. Δεν είναι κάτι!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful