Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μπαμπάς κάνει τατουάζ στο κεφάλι την ουλή του γιου του

Η άποψή μας για τα τατουάζ είναι ξεκάθαρα η καλύτερη. Τι συμβαίνει όμως όταν ένα τατουάζ δε γίνεται για τους συνηθισμένους λόγους, αλλά από έναν πατέρα για να κάνει τον γιο του να νιώσει καλύτερα;

Ο Gabriel Marshall από το Κάνσας των ΗΠΑ διαγνώσθηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο τον Μάρτιο του 2015. Φυσικά και έγινε εγχείρηση αφαίρεσης, η οποία του άφησε μία μεγάλη ουλή στο πλάι του κεφαλιού του. Επειδή όλοι έχουμε περάσει απ’ αυτή την ηλικία, καταλαβαίνουμε το πως αισθανόταν ο νεαρός Gabriel, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι αφού και ο πατέρας του το κατάλαβε! Για να ενισχύσει λοιπόν την αυτοπεποίθηση του γιου του, αποφάσισε να κάνει τατουάζ την ουλή στο ίδιο σημείο με αυτό που την έχει και ο γιος του, ως ένα εκδήλωση αλληλεγγύη. Για εμάς, η πιο όμορφη εκδήλωση!

“Ποτέ δε φαντάστηκα ότι η φωτογραφία που βγάλαμε θα γινόταν τόσο γνωστή” λέει ο Josh στη σελίδα του στο Facebook. Η φωτογραφία εμφανίστηκε στο internet πρώτη φορά στον λογαριασμό Revolution alongside του Instagram και έλεγε “Η μία είναι αληθινή ουλή. Η άλλη είναι τατουάζ ως ένδειξη υποστήριξης. Μπαμπάς της χρονιάς;” Περιττό να απαντήσουμε εμείς αυτό το τελευταίο.

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful