Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μπαρίστας δημιουργεί πολύχρωμη τέχνη με χρήση χρώματος για φαγητά

Θέλατε ποτέ να εξασκήσετε τις ικανότητές σας στην “μπαριστική” αλλά δε μπορούσατε να ξοδέψετε τόσα χρήματα στο να πετάτε καφέδες espresso αμέσως μετά την δοκιμή; Ένας μπαρίστας από το Las Vegas εν ονόματι Mason Salisbury σίγουρα ήθελε,  για αυτό και σκέφτηκε μία εναλλακτική ώστε αντί να χρησιμοποιεί καφέ espresso, να χρησιμοποιεί χρώματα για φαγητά!

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν λοιπόν για να δείτε την πανέξυπνη ιδέα του μόνοι σας. Τα προϊόντα που βλέπετε έγιναν αφού έβρασε γάλα στο οποίο έριξε χρώμα φαγητού πριν ρίξει τον αφρό σε ένα φλιτζάνι. Τελειώνοντας, κάνει τα πολύχρωμα σχέδια που θέλει με τους γνωστούς και διαδεδομένους τρόπους. Αν σας άρεσαν οι δημιουργίες του, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του στο Instagram και να δείτε και άλλα περισσότερα. Κατά την γνώμη μας, ο καφές ποτέ δεν έμοιαζε πιο όμορφος, όταν ειδικά δεν είναι καν καφές!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram (Το είδαμε: design taxi)

Υπενθύμιση: Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για φαγητά είναι απολύτως μη τοξικά. Η χρήση τους είναι καθαρά για διαφημιστικούς σκοπούς, είτε για λόγους αισθητικής. Οι “μπογιές” φαγητών βγαίνουν σε υγρή μορφή, σκόνη, τζελ ή και κρέμα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful