Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μπλε μάτια ή πράσινα μάτια;

Η αλήθεια είναι πως όσο σκεφτόμουν τον τίτλο του άρθρου, είχα στο μυαλό μου την ταινία Matrix όπου ο Μορφέας προσφέρει στον Νίο την επιλογή να διαλέξει μεταξύ των 2 χαπιών, μπλε και κόκκινου. Δυστυχώς εδώ, δεν ακούγεται όσο δραματικά θα ήθελα (μάλλον λόγω της έλλειψης του ήχου της βροχής στο παρασκήνιο) οπότε ας το αφήσουμε για την ώρα.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τον Aloş, τον 2 χρονών γάτο από την Τουρκία, με το σύνδρομο της ετεροχρωμίας και την ικανότητα να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού φίλου της γάτας. Ο Aloş ανήκει στη ράτσα των Van που προέρχονται από τα ανατολικά της Τουρκίας και έχουν χαρακτηριστικό χρώμα άσπρου. Ο ιδιοκτήτης του γάτου λέει “η ετεροχρωμία δε τον εμποδίζει σε καμία περίπτωση να δει κανονικα. Ο κόσμος δείχνει έντονο ενδιαφέρον, είτε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, είτε όταν τον βλέπουν να περπατάει έξω. Ο Aloş έχει ήδη 22 χιλιάδες ακόλουθους στη σελίδα του στο Instagram και συνεχίζει να ανεβαίνει!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Τι λέτε; Θα προτιμούσατε για κατοικίδιo αυτόν ή τον Coby; Γιατί δε μας αφήνετε ένα σχόλιο στη σελίδα μας στο Facebook με την άποψή σας;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful