Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μπορείτε να βρείτε τα μοντέλα σε αυτές τις φωτογραφίες;

Σε αυτό το απίστευτό έργο τέχνης εν ονόματι Μεταμόρωση, οι καλλιτέχνες Leonie Gené και Joerg Duesterwald συνεργάστηκαν με τους φωτογράφους Laila Pregizer και Uwe Schmida με σκοπό να ενσωματώσουν το ανθρώπινο σώμα σε διάφορα φυσικά τοπία και όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, σίγουρα τα κατάφεραν καλά!

Καμία τεχνική παραποίησης της φωτογραφίας (Photoshop ή άλλα συναφή λογισμικα) δε χρησιμοποιήθηκε για αυτές τις φωτογραφίες, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αν αναλογιστούμε πόσο έντονη είναι η χρήση τους στις μέρες μας. Οι καλλιτέχνες απλά έβαψαν τα μοντέλα, αφού βέβαια τα είχα τοποθετήσει σε θέσεις που αποφάσισαν και έτσι έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που το σώμα κυριολεκτικά εναρμονίζεται με το τοπίο.

“Η δουλειά τους προσκαλεί τους θεατές να δουν την ανθρώπινη φιγούρα σαν ένα με τη φύση” λένε από το Model Society. “Αυτές οι πανέμορφες φωτογραφίες μας παροτρύνουν να απολάυσουμε τις καμπύλες, την μορφή αλλά και τις λεπτές αποχρώσεις που προσφέρει ένα γυμνό κορμί ακριβώς όπως θα απολαμβάναμε την μορφή ενός δέντρου, τους πρόποδες ενός λόφου ή τις περίεργες κλίσεις μίας πέτρας”. Εσείς μπορείτε να βρείτε τα μοντέλα στις φωτογραφίες;

Περισσότερες πληροφορίες: Μεταμόρφωση

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful