Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Χαμένοι στην ομορφιά του Τόκυο το βράδυ

Για την ομορφιά της Ιαπωνίας έχουμε μιλήσει σε παλαιότερο άρθρο μας αλλά η συλλογή φωτογραφιών που φιλοξενούμε σήμερα είναι αρκετά διαφορετική από τα συνηθισμένα. Καταρχάς, ανήκει σε ερασιτέχνη φωτογράφο, τον Liam Wong από την Σκωτία, ο οποίος δουλεύει σα σχεδιαστής γραφικών στην εταιρία Ubisoft κάτι που του δίνει την δυνατότητα να ταξιδεύει σε πολλές χώρες!

Την πρώτη φορά που επισκέφτηκε το Τόκυο ήταν για την συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι Far Cry 4 και σε εκείνη την επίσκεψή του κατάλαβε πόσο όμορφη είναι η πόλη. Στη δεύτερη επίσκεψή του, είχε φροντίσει να “επιστρατεύσει” και μια κάμερα DSLR (Digital Single-Lens Reflex) και τράβηξε τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Αν επισκεφθείτε την σελίδα του Liam στο Instagram, σίγουρα θα προσέξετε πως από εκεί που φωτογράφιζε τα γνωστά αξιοθέατα της πόλης, έχει μεταφερθεί σε άλλες θεματικές περιοχές!

“Μία νύχτα έβρεξε και η πόλη ήταν σα να ζωντάνεωε. Χάθηκα στην ομορφιά του Τόκυο το βράδυ. Ήμουν έκπληκτος πως η πόλη φωταγωγήθηκε οπότε και απλά άρχισα να βγάζω την μία φωτογραφία μετά την άλλη. Αφού ανέβασα τις φωτογραφίες στο internet, οι ακόλουθοί μου στο Instagram ανέβηκαν κατά πολύ μέσα σε μία μόνο νύχτα και από τότε έχω επισκεφτεί πολλές ακόμα πόλεις αλλά ποτέ δε ξεχνάω να βγάλω πολλές φωτογραφίες το βράδυ. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να πω ότι έχω ιδιαίτερες γνώσεις στη φωτογράφιση ή ότι υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα πίσω από τις φωτογραφίες ή έστω τουλάχιστον ότι περίμενα ώρες για την τέλεια λήψη αλλά θα ήταν ψέμματα. Απλά περπατούσα το βράδυ και τραβούσα φωτογραφίες, τίποτα παραπάνω. Φωτογράφιζα ότι υπήρχε μπροστά μου για να το μοιραστώ με τους ακόλουθούς μου” δηλώνει ο ίδιος

Μπορεί όπως είπε να μην έχει ιδιαίτερες τεχνικές αλλά οι φωτογραφίες του είναι σίγουρα πανέμορφες! Μήπως όμως κάνετε και εσείς ή και κάποιος γνωστός σας το ίδιο; Αν το κάνετε, θα λατρεύαμε να γράψουμε ένα άρθρο σχετικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας αφήσετε ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook!

Περισσότερες πληροφορίες: FacebookInstagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful