Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Διασωσμένα σκυλάκια γίνονται κολλητοί με διασωσμένα παπάκια

Τα σκυλιά είναι γνωστό ότι θα κάνουν ότι περνάει από τις πατουσίτσες τους (τα χέρια τους) για να μας κάνουν χαρούμενους. Αυτό δεν εξαιρεί το ενδεχόμενο να γίνουν φίλοι ακόμα και με μία άλλη φύλή τόσο διαφορετική όσο τα παπάκια. Ο Pikelet λοιπόν, ο οποίος διασώθηκε από τον θάνατο σε ηλικία μόλις 5 εβδομάδων, ήταν η πρώτη προσθήκη στην οικογένεια. Δεν ήταν απλώς καλός απέναντι στα υιοθετημένα κουταβάκια που κρατούσε αυτή η οικογένεια ανά διαστήματα, ήταν υπέροχος μαζί τους. Δενόταν απευθείας μαζί τους και τους μάθαινε πως να είναι σωστά σκυλιά!

Αργότερα, ακόμα ένα κουταβάκι προστέθηκε με μόνιμο ρόλο στην οικογένεια, η Patty Cakes, ένα μικρούλι σκυλάκι ράτσας bulldog. Πηγαίνοντας γρήγορα στο 2016, οι οικογένεια είxε ακόμα μια πρόταση να υιοθετήσει από το WARN (Wollongong Animal Rescue Network) κάτι που χρειαζόταν ένα ζεστό σπίτι αλλά αυτή τη φορά δεν επρόκειτο για ορφανο κουταβάκι. Ήταν δύο μικρά παπάκια! Ο Penguin και ο Popinjay, όπως ονομάστηκαν από την οικογένεια, είναι τώρα 4 εβδομάδων και ψάχνουν και αυτά το δικό τους μόνιμο σπίτι, αν τα αφήσει η Patty, που είχε αναλάβει τον ρόλο της παπιομαμάς, να φύγουν!

Και η Patty και ο Pikelet φαίνονται πολύ περήφανοι για τα μικρά τους παπάκια και κάνουν τα πάντα για να τα προστατέψουν. Τρώνε, κοιμούνται και παίζουν μαζί συνέχεια. Μερικές φορές η οικογένεια θα επισκεφθεί το κοντινό πάρκο όπου και τα σκυλάκια και τα παπάκια μπορούν να τρέξουν, να παίξουν ακόμα και να κάνουν μια βουτιά στις πολύ ζεστές ημέρες!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Instagram | WARN

Αν σας αρέσει η σχέση που διατηρούν, γιατί δε το κάνετε ένα share;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful