Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Διασωσμένο αλεπουδάκι λατρεύει να κάθεται αγκαλιά με το λούτρινο λαγουδάκι του

Να σας γνωρίσουμε τον Puggle, το μωρό αλεπού που διασώθηκε στις 15 Μαρτίου στη βορειοδυτική πλευρά του Λονδίνου και πραγματικά δε χορταίνει να κάθεται αγκαλίτσα με τον λούτρινο φίλο του. Ο Puggle μπορεί να είναι πολύ ήμερος για τώρα αλλά αυτό το λαγουδάκι θα πρέπει να προσέχει στο κοντινό μέλλον!

“Ο Puggle έχει μια περίεργη σχέση αγάπης-μίσους με το λαγουδάκι του” λέει η Διεθνής κοινωνία Προστασίας της Αλεπούς. “Όταν είναι κουρασμένος λατρεύει να ξαπλώνει μαζί του αλλά αφού φάει και είναι έτοιμος για παιχνίδι, δε σταματάει να το πετάει εδώ και εκεί ή και να το ταρακουνάει”. Ήταν μόλις δύο εβδομάδων όταν διασώθηκε και το πήραν στο καταφύγιο, σε συνεργασία με την φιλοζωική και τώρα είναι υπό την προστασία της Carolyn και του Shane. Προφανώς, το ζωάκι δεν είναι κατοικίδιο οπότε το σχέδιο είναι να το ελευθερώσουν πίσω στη φύση μόλις θεωρήσουν ότι είναι αρκετά μεγάλος για να τα βγάλει πέρα μόνος του!

Περισσότερες πληροφορίες: οργανισμός φιλοζωικής RSPCA | Διεθνής κοινωνία Προστασίας της Αλεπούς

Το είδαμε εδώ

Υπενθύμιση: Η φιλοζωική RSPCA (Royal Society for the Prevention of Crulty to Animals) είναι αναγνωρισμένος οργανισμός που υπάρχει σε διάφορες χώρες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση της οργάνωσης όπως επίσης και να την βοηθήσετε, με μια γρήγορη αναζήτηση στο Internet.

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful