Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Διασωσμένο λιονταράκι δε κοιμάται χωρίς την κουβερτούλα του

Όταν η διασώστης του Lambert, η Vicky Keahey τον είδε πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2014, έμοιαζε περισσότερο με κουταβάκι παρά με ένα πανίσχυρο λιοντάρι. Η οικογένεια που παράνομα τον είχε αγοράσει δε τον ήθελε πλέον οπότε η Vicky, παραπάνω από χαρούμενη τον πήρε στο κέντρο της, στο In-Sync Exotics!

“Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες τον αγόρασαν παράνομα σα κατοικίδιο για τα νεαρά παιδιά τους” λέει η Angela Culver, εκπρόσωπος τύπου του κέντρου. Τα παιδιά απλά ήθελαν έναν Σίμπα αφού είδαν την ταινία Ο Βασιλιάς των Λιονταριών. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η οικογένεια αποφάσισε ότι δε μπορούσε να τον κρατήσει άλλο οπότε και επικοινώνησαν μαζί μας ρωτώντας μας αν μπορούμε να τον αναλάβουμε εμείς, κάτι που ήμασταν παραπάνω από χαρούμενοι να κάνουμε!”

“Είχαμε ακούσει από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες ότι το λιονταράκι κοιμόταν στο κρεβάτι με τον παππού της οικογένειας” είπε η Keahey στην ιστοσελίδα TheDodo, “οπότε του πήρα μια κουβερτούλα, μπήκα εκεί που τον φυλάμε και την άφησα σε μία γωνία. Χώθηκε κάτω από την κουβερτούλα του και πήγε για ύπνο σχεδόν αμέσως. Από τότε πάντα του την δίνω!”

Πλέον, ο Lambert είναι 2 χρονών και ζει υπό την φροντίδα της Keahey επειδή δε θα μπορούσε να επιβιώσει μόνος του στο φυσικό του περιβάλλον. “Έχει 650 τετραγωνικά μέτρα χώρο όπου μπορεί να παίξει και να τρέξει. Έχει ακόμα και μια φωλιά για σκιά και προστασία από τις καιρικές συνθήκες και μια πισίνα που λατρεύει” πρόσθεσε η Culver. “Είναι σαν οποιοδήποτε άλλο 2χρονο λιοντάρι, είναι δραστήριος και παιχνιδιάρης, πραγματικά σα μεγάλη γάτα. Γνωρίζεις ακριβώς τι θέλει.”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful