Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Διασωσμένο σκυλάκι ερωτεύεται την αδερφή του πριν καν την γνωρίσει

Το διασωσμένο σκυλάκι εν ονόματι Jpeg από την Pennsylvania ερωτεύτηκε την ανθρωπο-αδερφή του πριν καν γνωριστούν μεταξύ τους. Η Addie γεννήθηκε πρόωρα και πέρασε τους πρώτους 8 μήνες της ζωής της στο νοσοκομείο αλλά ο Jpeg ήδη γνώριζε ότι θα γίνονταν οι καλύτεροι φίλοι!

“Η αγάπη του για αυτήν άρχισε πριν καλά καλά έρθει σπίτι” λέει η Stephanie Durfee, μαμά των δύο. “Όσο ήταν στην θερμοκοιτίδα, έφερνα σπίτι κουβέρτες με τις οποίες ήταν τυλιγμένη κάθε μέρα και ο Jpeg πραγματικά ενθουσιαζόταν. Τις μύριζε μέχρι το βράδυ που τελικά κοιμόταν μαζί τους. Όταν τελικά την φέραμε σπίτι, ο σκύλος ήταν μόλις ενός έτους, δηλαδή ακόμα κουτάβι αλλά την στιγμή που μπήκαμε σπίτι πραγματικά ηρέμησε και έγινε τόσο προσεκτικός.”

Η Stephanie όμως μιλάει και για ακόμα μία πτυχή των δύο μικρών της. “Οι δυο τους πλέον είναι αχώριστοι. Ο Jpeg προστατεύει την μικρή του φίλη συνέχεια αφού πάντα ξαπλώνει δίπλα στην πόρτα σε όποιο δωμάτιο βρίσκεται η Addie ενώ αν έρθει κάποιος στο σπίτι που δε γνωρίζει, αν πλησιάσει προς το μωρό, ο Jpeg θα πάει και θα σταθεί μπροστά του. Και η Addie όμως πάντα προσπαθεί να τον φτάσει ενώ όταν αυτός την πλησιάζει, χαμογελάει. Λόγω του ότι γεννήθηκε πρόωρα, έχει κάποια θέματα τα οποία τα αντιμετωπίζουμε με φυσιοθεραπεία οπότε βάζω τον Jpeg να ξαπλώσει λίγα μέτρα μακριά της και αυτή προσπαθεί να μπουσουλήσει προς τα πάνω του. Όταν τελικά τον φτάσει, την γεμίζει φιλιά καθώς αυτή γελάει και οφείλω να πω ότι ο Jpeg δε γλύφει ή φιλάει τίποτα άλλο πέρα από την Adeline.”

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful