Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Δωρέαν κουρέματα σε καταφύγιο με σκοπό να βρουν σπίτι γρηγορότερα

Βάση αριθμών, τα μαύρα σκυλιά και τα μεγαλύτερα σε ηλικία  είναι πάντα αυτά που έχουν τις μικρότερες πιθανότητες να υιοθετηθούν από ένα καταφύγιο ζώων. Οι αριθμοί που προ-αναφέρθηκαν είναι βάση των σκυλιών που τελικά υπόκεινται σε ευθανασία, επειδή τα καταφύγια λειτουργούν με δωρεές και είναι αδύνατο να συντηρηθούν όλα. Στο παρόν άρθρο θα εστιάσουμε λίγο παραπάνω στο δεύτερο λόγο!

Πολλές φορές, οι υποψήφιοι σκυλογονείς που θα επισκεφθούν ένα καταφύγιο για την απόκτηση του δικού τους σκυλιού αποφεύγουν ασυναίσθητα τους μεγαλύτερους σε ηλικία “ενοίκους” λόγω της ταλαιπωρημένης εμφάνισής τους. Αυτό φαίνεται να το έχει προσέξει και ο Mark Imhof, επαγγελματίας καλλωπιστής σκύλων που έχει σκοπό να το αλλάξει. Έτσι, επισκέφθετε το καταφύγιο σκύλων της Νέας Υόρκης και κάνει μπάνιο, όπως επίσης και κουρεύει μεγαλύτερα σε ηλικία σκυλάκια, ώστε να τα βοηθήσει να βρουν ένα σπίτι.

Ο Imhof έχει πηγή έμπνευσής την αρραβωνιαστικιά του και όπως λέει ο ίδιος “δεν ήθελε να με βλέπει να κάνω μία δουλειά χωρίς νόημα ενώ πάντα έβλεπε πόσο χαρούμενος ήμουν όταν ασχολιόμουν με τα ζώα μας”. Προσθέτει επίσης για το όλο του εγχείρημα “έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά σε όσα σκυλιά είχα καλλωπίσει και με κάνει χαρούμενο το ότι ξέρω ότι θα ανταποδώσουν αυτή την αγάπη στους νέους ιδιοκτήτες όταν βρουν και αυτά ένα σπίτι”

Περισσότερες πληροφορίες: ΙστοσελίδαInstagram | Facebook

Το είδαμε εδώ

Η Ζωή είναι Ωραία και αυτές είναι μικρές καθημερινές ιστορίες που το αποδεικνύουν οπότε αν βρήκατε την κίνηση του Mark όσο γλυκιά την βρήκαμε εμείς εδώ στο Wonderful, γιατί δε κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful