Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Δράκος και γάτος, δύο περίεργοι φίλοι

Μάθημα βιολογίας ένεκα του επόμενου άρθρου: Τα pogona είναι είδος ερπετού που περιλαμβάνει 8 διαφορετικά είδη σαύρας. Είναι γνωστά με το όνομα γενειοφόροι δράκοι, φτάνουν τα 42 με 61 εκατοστά, ζυγίζουν 350 με 600 γραμμάρια και ζουν υπό καλές συνθήκες 8 με 12 χρόνια και αυτά υπό την επίβλεψη ανθρώπου τα 14!

Να σας γνωρίσουμε λοιπόν την Charles την θηλυκή γενειοφόρο δράκο και τον Baby τον γάτο, που αποδεικνύουν ότι η αληθινή φιλία μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ δύο τόσο διαφορετικών πλασμάτων. Ο γάτος προφανώς θα μπορούσε πολύ εύκολα να βλάψει την δράκαινα αλλά προτιμάει να την κρατάει ασφαλή, όσο κάθονται μαζί. Η Charles από την πλευρά της είναι πάντα εκεί για να αγκαλιάσει τον αιλουροειδές φίλο της και να τον καθησυχάσει από τους ήχους του κεραυνού που τον τρόμαζουν!

Όταν οι δυο τους δε περνάνε τον χρόνο τους αγκαλιά, λατρεύουν να κοιτάνε από το παράθυρο έξω ή και να παίζουν οι ίδιοι έξω αν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Η ιδιοκτήτης των δύο είχε γράψει στο Instagram “ο καημένος γατούλις τελικά πήγε να κοιμηθεί σε ένα κουτί”, όταν η Charles του είχε κλέψει το κρεβατάκι του.

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful