Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Έγκυο opossum διασώζεται την τελευταία στιγμή

Για το τι είναι και που βρίσκονται τα opossums έχουμε μιλήσει σε παλιότερο άρθρο (το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ). Στη σημερινή ιστορία, πρωταγωνίστρια είναι η Judy Obregon που οδηγούσε προς το σπίτι της πεθεράς της, όταν στην άκρη του δρόμου είδε κάτι που έμοιαζε με νεκρό opossum, μέχρι που σήκωσε ελάχιστα το κεφαλάκι της. Η Judy ευτυχώς πρόσεξε αυτή την κίνηση και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο για να το ελέγξει είδε ότι εκτός από τραυματισμένο, ήταν και έγκυο!

“Ήξερα ότι δε μπορούσα απλά να φύγω” είπε η κ. Obregon στην ιστοσελίδα Dodo. Έτσι, έβαλε το χτυπημένο opossum σε ένα χαρτόκουτο και το πήρε μαζί της στο σπίτι της πεθεράς της όπου και περίμενε την Tabatha, ειδική σε θέματα περίθαλψης και επανένταξης άγριας ζωής. “Δε προσπάθησε να με δαγκώσει ούτε μία φορά. Γνώριζε ότι ήμουν εκεί για να την βοηθήσω, όχι να την βλάψω” λέει η Tabatha.

“Δεν ήταν μία από τις συνηθισμένες μου διασώσεις διότι διασώζω γάτες και σκυλιά” λέει η Judy, ιδρυτής του καταφυγίου ζώων στο Fort Worth του Texas. “Είναι κάτι εκτός του συνηθισμένου για μένα αλλά για κανέναν λόγο δε θα απέφευγα να την διασώσω για αυτό τον λόγο. Είναι ένα ζωάκι που είχε την ανάγκη μου όταν έφτασα κοντά του”. Το θηλυκό opossum με το όνομα Angel τελικά τα κατάφερε και όταν θα δυναμώσει αρκετά, θα ελευθερωθεί σε ένα κτήμα 60 στρεμμάτων όπου το κυνήγι απαγορεύεται!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful