Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ένα μεγάλο εγχείρημα για πολλά μικρά γατάκια

Τον Φεβρουάριο του 2014 η Eliza με την σύντροφό της Tiffany αγόρασαν το πρώτο τους σπίτι μαζί. Εκτός από το ζευγάρι όμως, στο σπίτι θα έμεναν και 7 γάτες, οι 5 γάτες της Eliza εν ονόματι Kirby, Agnes, Monkey, Judd, Naked και οι 2 γάτες της Tiffany, Encore και Pluto. Στο σπίτι, εκτός από τους 2 ανθρώπους και τις 7 γάτες θα προστίθονταν και 3 σκυλιά κάτι που ίσως να έκανε την συμβίωση όλων αυτών ίσως όχι ιδιαίτερα αρμονική!

Το σπίτι είναι πανέμορφο από μόνο του όπως επίσης και πολύ μεγάλο οπότε ήταν ιδανικό για την ιδέα που είχε το ζευγάρι. Γατοδέντρα, μικρά μονοπάτια στον αέρα και φωλίτσες ώστε τα γατιά να έχουν τον δικό τους χώρο. Το μεγάλο τζάκι που υπήρχε στο κέντρο του σπιτιού θα βοηθούσε ακόμα παραπάνω τον διακοσμητή που προσκάλεσαν για να τους κάνει αυτή την δουλειά. Αφού συζητήθηκαν όλα τα πιθανά σενάρια, οι 3 τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένας “super αιωρούμενος αυτοκινητόδρομος” που θα έπιανε από την μία άκρη του σπιτιού μέχρι την άλλη, ήταν αυτό που χρειάζονταν. Φυσικά, θα ήταν απαραίτητο να υπάρχουν και πολλά σημεία εισόδου/εξόδου ώστε τα γατάκια να μη νιώσουν σε κανένα σημείο του διαδρόμου τους, ότι έχουν κολλήσει εκεί.

3 μήνες αργότερα, με αρκετή χειρωνακτική εργασία το διάστημα αυτό (αφού τα περισσότερα ήταν φτιαγμένα στο χέρι και όχι αγορασμένα έτοιμα), το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένο από το αποτέλεσμα. Το αν τα γατάκια είναι το ίδιο ευχαριστημένα ή ακόμα και χαρούμενα, το αφήνουμε πάνω σας να το κρίνετε, αφού δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν

Αν σας άρεσε το άρθρο, σίγουρα θα αρέσει και στους φιλόζωους φίλους σας οπότε γιατί δε το κάνετε μια κοινοποίηση;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful