Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ένας 60χρονος μεγαλώνει το μούσι του και γίνεται μοντέλο

Σε παλιότερο άρθρο είχαμε δει εντυπωσιακά καλοντυμένους πρεσβύτερους που για αυτές τους τις επιλογές είχαν προστεθεί στη φωτογραφική συλλογή του Ari Seth Cohen με την ονομασία Προχωρημένο στυλ: Πρεσβύτεροι και σοφότεροι (το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ). Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral ένας επίσης καλοντυμένος κύριος οπότε και αποφασίσαμε να ψάξουμε το θέμα λίγο παραπάνω, μέχρι που βρήκαμε ό,τι καλύτερο. Δηλώσεις του!

Σπούδασα νομική αλλά ποτέ δεν εξάσκησα το επάγγελμα. Δούλεψα στον χώρο του θεάματος (ταινίες) και της διαφήμισης. Για προσωπικούς λόγους ξεκίνησα μια καινούργια δουλειά τον Απρίλιο του 2015. Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, απλά για δοκιμή, άρχισα να μεγαλώνω την γενειάδα μου, πιστεύοντας αρχικά ότι θα είναι μια αποτυχία αλλά ο κόσμος μου έλεγε πόσο του άρεσε. Αυτό συνέβει αρκετές ακόμα φορές μέχρι που συνειδητοποίησα ότι ίσως πρέπει να δοκιμάσω να γίνω μοντέλο. Αρχικά, άρχισα να προσέχω περισσότερο τον τρόπο που ντυνόμουν, καταλαβαίνοντας έτσι ότι μάλλον μπορώ να καταφέρω κάτι. Κατόπιν ξεκίνησα να βλέπω πρακτορεία και τότε ήταν που ξεκίνησε η καριέρα μου, σε ηλικία 60 ετών.

Πραγματικά λατρεύω αυτό που κάνω και νιώθω ευχαρίστηση. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω; Ίσως να δουλέψω για μια τεράστια πολυεθνική καμπάνια όπως της Chanel ή του Dior! Όλοι έχουμε όνειρα που μας ωθούν προς το καλύτερο!

Εμείς θα κρατήσουμε το “όλοι έχουμε όνειρα που μας ωθούν προς το καλύτερο” επειδή αυτό είναι από τις μεγάλες αλήθειες της ζωής!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful