Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Εξερευνώντας τον μεγάλο κόσμο με μικροσκοπικά αυτοκινητάκια

Σε αυτό το άρθρο μας φιλοξενούμε έναν φωτογράφο, αρκετά διαφορετικό από τους άλλους. Η δουλειά του αποτελείται από φωτογραφίες μινιατούρων αυτοκινήτων μπροστά από διάφορα γνωστά αξιοθέατα αλλά και όχι μόνο. Η φωτογραφίσεις αυτού του είδους ξεκίνησαν πριν από 7 χρόνια, όταν έλαβε σα δώρο την πρώτη του μινιατούρα ενός Volkswagen minivan από τους γονείς του, κάτι το οποίο ερωτεύτηκε αμέσως, μιας και ήταν λάτρη της 10ετίας του 1960 και ό,τι είχε σχέση με αυτήν!

“Η πρώτη μου μινιατούρα έμεινε σε ένα ράφι για αρκετά χρόνια, μέχρι που ένα Κυριακάτικο πρωινό του Μαίου αποφάσισα να τη βγάλω έξω στον κήπο για να τη βγάλω μια φωτογραφία. Μου άρεσε το αποτέλεσμα και την έβαλα στον λογαριασμό μου στο Instagram και από τα σχόλια που έλαβα φαίνεται ότι άρεσε και σε πολλούς ακόμη, οπότε για τα τελευταία 5 χρόνια ως σήμερα, το αυτοκινητάκι αυτό με ακολουθεί παντού μαζί μου, όπου βρίσκομαι στον κόσμο. Μαζί με την πρώτη όμως μινιατούρα, προστέθηκαν αρκετές ακόμα που προσωπικά θεωρώ πως έχουν τα δικά τους πρόσωπα, προσωπικότητες αλλά και χαρακτήρα. Τέλος, ο τρόπος που δημιουργώ αυτές τις εικόνες με αφήνει να κλείνομαι στην δικιά μου φούσκα και να ξεχνάω ό,τι πρόβλημα έχω, απλά χάνομαι στην παιδική μου αθωότητα!” λέει ο ίδιος.

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Αν σας άρεσαν οι φωτογραφίες των μινιατούρων, γιατί δε κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο στο αγαπημένο σας site κοινωνικής δικτύωσης;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful