Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Food Blogger μετατρέπει Αβοκάντο σε φωτογραφίες που αξίζουν να μπουν στο Instagram

Σας αρέσουν τα αβοκάντο; Σας αρέσει η τέχνη με τα φαγητά; Τότε σίγουρα θα λατρέψετε την Colette Dike. Είναι μια food blogger, ιδρύτρια του blog “Food Deco” και δεν υπάρχει στην κυριολεξία τίποτα που δε μπορεί να κάνει με το Μεξικάνικο φρούτο.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς, απλά το κάνουμε σάλτσα Γουακαμόλε ή το κόβουμε σε κομμάτια για σαλάτα, η blogger με έδρα το Άμστερνταμ μετατρέπει αυτά τα κομμάτια του αβοκάντο σε τόσο ξεχωριστές μορφές που είναι τόσο όμορφα αισθητικά και (σχεδόν) δε θες να τα φας. Από σπιράλ, σε τριαντάφυλλα ακόμα και καρδιές, είναι τόσο προσεγμένα αβοκάντο που φτιάχνουν ένα καταπληκτικό σύνολο.

“Τα αβοκάντο είναι νόστιμα, υγιεινά και έχουν φωτογένεια!” αναφέρει η Colette. “Πάντα μου άρεσαν τα αβοκάντο, αλλά στην εγκυμοσύνη μου νομίζω άρχισα να τα τρώω περισσότερο. Μου αρέσει να εμπνέω ανθρώπους να μαγειρεύουν σπίτι τους – να κάνουν το φαγητό λίγο πιο όμορφο χωρίς πολύ προσπάθεια.”

Στο Instagram έχει 73.000 followers και έχει εκδώσει ένα βιβλίο με τίτλο… καλά μαντέψατε – “Αβοκάντο”!  Δείτε μερικές από τις υπέροχες δημιουργίες της στις εικόνες που ακολουθούν.

Περισσότερες πληροφορίες: Food Deco | Instagram | Facebook (h/t: designtaxi)

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful