Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Φωτογραφικός θάλαμος σε καταφύγιο σκύλων

Πρόσφατα γράψαμε εδώ στο Wonderful για τον Mark Imhof που επισκεπτόταν ένα καταφύγιο σκύλων για να κουρέψει και να φροντίσει σκυλιά με σκοπό να αυξήσει τις πιθανότητές τους να υιοθετηθούν (το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ) οπότε αναρωτιόμασταν τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κάποιος, πέρα φυσικά από δωρεά ή απευθείας υιοθεσία και βρήκαμε τι κάνει ένα καταφύγιο/οργανισμός στην Γιούτα της Αμερικής!

Είναι γνωστό ότι όποιος άνθρωπος και αν θέλει να υιοθετήσει, θα κοιτάξει ο υποψήφιος σύντροφός του να είναι υγιείς και χαρούμενος (σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ξανά ότι μιλάμε για υιοθεσία από καταφύγιο και όχι διάσωση από δρόμο. Στη δεύτερη περίπτωση τα “κριτήρια” είναι πολύ διαφορετικά). Αυτό ακριβώς λοιπόν εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο καταφύγιο προσλαμβάνοντας τον φωτογράφο Guinnevere Shuster για να απεικονίσει τον καλύτερο εαυτό των ενοίκων του, που βρίσκονται σε αναζήτηση μιας οικογένειας!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα κέντρου | Facebook | Twitter

Όσο κοιτούσαμε τις φωτογραφίες, εδώ στο Wonderful, σκεφτόμασταν πως κάποιος μπορεί να έχει εγκαταλείψει αυτά τα ματάκια αλλά από την άλλη ίσως να είναι και καλύτερα για τα ίδια, επειδή με αυτό που κάνει το καταφύγιο, σίγουρα θα βρουν μια οικογένεια που θα τα αγαπάει πραγματικά! Αν σας άρεσε η ιδέα που είχε το καταφύγιο, όσο άρεσε σε εμάς γιατί δε κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful