Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Φωτογραφίζοντας την συνάντηση με μία αλεπού

Όπως θα έχετε σίγουρα καταλάβει ως τώρα, τρέφουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία προς τις αλεπούδες. Τα ζώα αυτά ίσως λόγω των αστικών μύθων, ίσως λάθος πληροφόρησης ή απλά λόγω του ότι δεν πλησιάζουν ποτέ τον άνθρωπο (ή σχεδόν ποτέ) είναι τρομερά υποτιμημένα.

Ο σημερινός φωτογράφος που φιλοξενούμε όμως, ο Mihai Gagiu από την Ρουμανία, ήταν αρκετά τυχερός ώστε όχι μόνο να βγάλει μερικές από τις ομορφότερες φωτογραφίες που έχουμε δει αλλά και να έρθει σχεδόν σε επαφή με μία αλεπού! Όπως λέει ο ίδιος, όταν την πρωτοείδε από μακριά, έκανε μερικές λήψεις ώστε να είναι σίγουρος ότι είχε κάτι. Όσο την πλησίαζε, η αλεπού φαινόταν περίεργη για τον ήχο που έκανε η κάμερα. Ή μπορεί να ήταν και για το φαγητό που κρατούσε ο Mihai, δυστυχώς δε θα μάθουμε ποτέ. Όπως και αν ήταν, σημασία έχει ότι η αλεπού δεν έκανε βήμα πίσω!

Τελικά έκατσε μαζί του για 20 λεπτά, κάτι που έδωσε άπλετο χρόνο στον φωτογράφο για να βγάλει τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Να αναφέρουμε κάπου εδώ ότι επρόκειτο για άγρια αλεπού στην περιοχή Poiana Secuilor κοντά στην πόλη της Predeal!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful