Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Φωτογράφος ρισκάρει την ζωή του για να τραβήξει τις καλύτερες φωτογραφίες

Για τα τελευταία 6 χρόνια, αυτός ο ερασιτέχνης Ουγγαρός φωτογράφος σκαρφαλώνει στα σημαντικότερα κτίρια, πύργους, μνημεία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βρει διαθέσιμο με μόνο σκοπό να τραβήξει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, εκτός του ότι είναι ποινικό αδίκημα κάτι τέτοιο είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνο μιας και δε χρησιμοποιεί κανενός είδους εξοπλισμό για την ασφάλειά του.

“Προσπαθώ να τραβάω φωτογραφίες σε διαφορετικό φωτισμό και υπό διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Θέλω να δείξω σε όλο την κόσμο την ομορφιά της γενέτειράς μου, της Βουδαπέστης. Στην πραγματικότητα είμαι οδηγός τραίνου αλλά το πραγματικό μου πάθος είναι η φωτογραφία. Με αυτά λοιπόν κλείνω για να δείξω στον κόσμο πόσο περήφανος είμαι για την πόλη που κατοικώ”

Εμείς από την πλευρά μας σαν Wonderful να τον ευχαριστήσουμε (και ας μη το δει ποτέ) για τις πανέμορφες φωτογραφίες που έχει βγάλει και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή του. Αν θέλετε κρατήσετε επαφή με τον Rizsavi Tamás, μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό του στο facebook!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful