Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γάτα αναγκάζεται να συγκατοικήσει με πανομοιότυπο γατάκι και αποφασίζει να το υιοθετήσει

Ο Ryan όταν έφερε την “κοκκινομάλλα” γατούλα Minnie σπίτι, ο μεγάλος τους γάτος εν ονόματι Evin απόφάσισε πως μιας και δε μπορούσε να κάνει κάτι για να το αποφύγει η καλύτερη λύση ήταν να υιοθετήσει την μικρή Minnie! Οι δυο τους είναι αχώριστοι από την μέρα που γνωρίστηκαν και η μικρούλα ακολουθεί τον Evin όπου και αν πάει. Είναι σα μια σκιά, απλά σε μικρότερη κλίμακα. Ο Evin δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται, αντιθέτως μάλιστα φαίνεται να απολαμβάνει την συντροφιά του μίνι-εγώ (βλ. ταινία Austin Powers)!

“Ο Evin και η Minnie τα βρήκαν αμέσως!” λέει ο Jessica Ryan, ιδιοκτήτης των δύο γάτων. “Πιστεύω ο λόγος είναι κυρίως επειδή η Minnie επέμεινε και ο Evin απλά δεν είχε άλλη επιλογή! Παλεύουν όλη μέρα, παίζουν και κοιμούνται μαζί. Καθαρίζουν επίσης ο ένας τον άλλον μετά από τα γεύματά τους. Είναι οι καλύτεροι φίλοι. Έχουμε και μία ακόμα γάτα, ακόμα μεγαλύτερη εν ονόματι Tunie. Οι δυο τους λατρεύουν να την πειράζουν, να την κυνηγάν και να την “σκαμπιλίζουν” όποτε περνάει από κοντά τους.”

Η Minnie είναι πλέον στο μισό μέγεθος του Evin, οπότε το όνομά της δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στην πραγματικότητα (Minnie – mini). Για να είμαστε ειλικρινείς, η Minnie ίσως σύντομα αποκτήσει τον δικό της μίνι-εγώ και τότε θα πρέπει όντως να προσέχει ο Tunie!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

(Το είδαμε: love meow)

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful