Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γατάκια που θα κάνουν τα πάντα για να ζεσταθούν

Η φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος σε μια γάτα είναι μεταξύ 38 και 39 βαθμών Κελσίου. Για τη γάτα θεωρείται ότι έχει πυρετό αν η θερμοκρασία της φτάσει τους 39,5 βαθμούς Κελσίου και άνω. Αν η θερμοκρασία της είναι μικρότερη από 37,5 βαθμούς, τότε η γάτα είναι υποθερμική. Συγκριτικά αναφέρουμε ότι η κανονική θερμοκρασία ενός ανθρώπου είναι γύρω στους 36,8 βαθμούς Κελσίου – από το λήμμα της Wikipedia.

Διαβάζοντας λοιπόν αυτό, δεν δυσκολευόμαστε ιδιαίτερα να καταλάβουμε γιατί οι γάτες ψάχνουν πάντα μια πηγή θερμότητας. Δε βρίσκουν ακτίνες ηλίου, μπορούν και με καλοριφέρ. Δε βρίσκουν κάποιον άνθρωπο για να ξαπλώσουν πάνω του και να κάνουν πρρρ πρρρ, θα κάνουν τη δουλειά τους με το laptop που άφησε στο ρεύμα. Οι λίστα περιλαμβάνει τόσες ακόμα επιλογές που είναι πραγματικά περιττό να συνεχίσουμε να σας τα λέμε όταν ιδίοις όμμασι μπορείτε να καταλάβετε τι εννοούμε!

Μήπως έχετε και εσείς ένα κατοικίδιο που πάντα ψάχνει ευκαιρία να ζεσταθεί; Γιατί δε μας στέλνετε ένα μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful