Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γλυπτά που θα σας εξαπατήσουν

Ο Christopher David White είναι ένας γλύπτης αλλά και ένας ταχυδακτυλουργός κατά κάποιο τρόπο. Ρίξτε μια ματιά στις απίστευτες δημιουργίες του για να καταλάβετε τι εννοούμε!

Αυτό που όλοι βλέπουμε αρχικά είναι υπέροχα γλυπτά από ξύλο ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για σχολαστικά φτιαγμένα κεραμικά! Ο Αμερικάνος γεννήθηκε στην πόλη Bedford της Indiana και φτιάχνει όλες του τις δημιουργίες στο χέρι με πρώτη ύλη των πηλό. Όπως σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει, κινείται στο θέμα της αποσύνθεσης. Σάπιο ξύλο και σκουριασμένο σίδερο είναι δύο μόνο από τα αντικείμενα που προβάλλει για να δείξει την σχέση μεταξύ του ανθρώπου και της φύσης.

“Η αλλαγή είναι η συνεχής υπενθύμιση ότι η μονιμότητα είναι η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση” γράφει ο καλλιτέχνης στη σελίδα του. “Μέσω της δημιουργίας υπερ-ρεαλιστικών γλυπτών, μπορώ να ανακαλύψω τη σχέση μεταξύ του ανθρώπου, της φύσης και του φαινομένου της παροδικότητας. Η αντιπαράθεση του φυσικού με του τεχνητού σε συνεργασία με την κλίμακα και την πρώτη ύλη, με βοηθάει να δημιουργήσω μια διαφορετική πραγματικότητα όπου οι θεατές αναγκάζονται να κοιτάξουν πιο προσεκτικά.”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful