Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Γνωρίστε τον Meaty, το σκυλάκι που δε μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει

Ο Meaty, είναι ένα ημίαιμο pitbull που έχει κλέψει 40 χιλιάδες καρδιές στο Instagram. Όμως η ζωή του δεν ήταν πάντα γεμάτη αγάπη και στοργή. Πριν αποκτήσει μια οικογένεια για να τον αγαπάει και φήμη στο διαδίκτυο, ο Meaty περνούσε τις ημέρες του σε καταφύγιο φιλοζωικής.

Η Lisa Reilly γνώρισε τον Meaty μέσω του διαδικτύου: η γυναίκα αυτή είδε μια φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε από το Fresno Bully Rescue, μια φιλοζωική ομάδα στην Καλιφόρνια. Ο Meaty αμέσως της θύμισε το παλιό της σκυλάκι, που πέθανε μερικούς μήνες νωρίτερα. Η Lisa λοιπόν αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι παρέα με τα υπόλοιπα σκυλάκια που είχε από φιλοζωικές και από τότε η φάτσα αυτού του pitbull δεν έχει σταματήσει να χαμογελάει. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, ο Meaty απέκτησε όλα όσα ζητούσε και είναι σίγουρο ότι το χαμόγελο που είναι αποτυπωμένο στο πρόσωπό του είναι αληθινό.

 

Προτιμήστε αδέσποτα ζωάκια από φιλοζωικές και όχι από pet-shops. Χαρίστε ένα χαμόγελο σαν του Meaty σε κάποιο σκυλάκι χωρίς οικογένεια. Κάντε share αυτό το post προκειμένου να δουν όλοι οι επίδοξοι σκυλο-γονείς φίλοι σας, πόσο χαρούμενο μπορούν να κάνουν ένα αδεσποτάκι.

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram (h/t: thedodo, mymodernmet)

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful