Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Η επιστροφή της Juniper, της μικρής αλεπούς

Σε παλιότερο άρθρο μας, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, είχαμε γράψει για την σχέση που διατηρούν ο Moose, ένα Αυστραλιανό ποιμενικό, με την Juniper, την μικρή αλεπού και φάνηκε να έχει αρκετά μεγάλη απήχηση σε όλους εσάς! Η έμπειρη αναλυτική μας ομάδα (ναι Γιώργο, εσένα λέμε) επέμεινε ότι το χαμόγελο της Juniper ήταν ήταν ο βασικός λόγος και ο Moose ήταν απλά συμπρωταγωνιστής της ιστορίας οπότε και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ένθετο φωτογραφιών αποκλειστικά για αυτήν!

Όπως λέει η μαμά/ιδιοκτήτρια της Juniper “οι αλεπούδες έχουν έντονο το ένστικτο του κυνηγιού και θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν εκ φύσεως. Η Juniper, όπως και όλες οι άλλες αλεπούδες φυσικά, πηδάνε με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν ακούσουν κάποιον ήχο που για αυτές μοιάζει με ήχο ποντικιού κάτω από το χιόνι ή το χώμα” κάτι που μπορείτε να δείτε στο βίντεο μικρής διάρκειας που ακολουθεί!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Και κάπου εδώ φτάνει η ώρα της κρίσεως για τον Γιώργο, στο κατά πόσο είχε δίκιο για την άποψη που με τόσο ζήλο πρόβαλε! Αν λοιπόν η μικρή Juniper είναι που είχε την απήχηση, γιατί δε κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο στο αγαπημένο σας site κοινωνικής δικτύωσης;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful