Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Η μεγαλύτερη γάτα της Νέας Υόρκης ζυγίζει 13 κιλά

Γνωρίστε τον Samson, έναν γάτο του μαγευτικού είδους Maine Coon που ζυγίζει λίγο παραπάνω από 13 κιλά και έχει μήκος 1,2 μέτρα περίπου!

Ο συγκεκριμένος γάτος, αν και έχει ονομαστεί ως η μεγαλύτερη γάτα της Νέας Υόρκης, είναι πολύ να κερδίσει και παγκόσμιο τίτλο σύντομα, αφού σύμφωνα με το βιβλίο γκίνες, στην κορυφή βρίσκεται ο γκρίζος Stewie (επίσης του είδους Maine Coon) με μήκος 1,23 μέτρα!

“Ο Samson είναι ένας γλυκός και σκληρός γάτος που ταιριάζει τέλεια με τον όρο ευγενικός γίγαντας” λέει ο Jonathan Zurbel, ιδιοκτήτης του γάτου. “Δεν είναι παχύς ή υπέρβαρος, θα έλεγα ότι είναι ένας σθεναρός γάτος” λέει ο γατο-μπαμπάς και προσθέτει “περιμένει στην πόρτα του δωματίου μου κάθε πρωί μόνο για να έρθει να ξαπλώσει πάνω μου. Είναι πολύ ευγενικός, γλυκός και ξέρει να συμπεριφέρεται, είναι η γάτα που πάντα ήθελα”.

Ο Samson διατηρεί και λογαριασμό στο Instagram που αριθμεί πάνω από 50 χιλιάδες ακόλουθους και πέρα από την περιγραφή που δίνει ο Jonathan, μόνο βάση των φωτογραφιών που ακολουθούν, είμαστε σίγουροι ότι θα τον θέλαμε και εμείς. Μα δείτε προσωπάκι,  δείτε κορμοστασιά, την Συννεφούλα μας θύμησε!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful