Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Η νέα μόδα στη Σιγκαπούρη θέλει κατάμαυρα τατουάζ

Είμαστε σίγουροι πως όλοι ξέρετε πως πάει. Βγαίνεις έξω, πίνεις ίσως λίγο παραπάνω, πέφτεις αναισθητος και ξυπνάς με ένα τεράστιο τατουάζ του Πίκατσου στην πλάτη σου. Τουλάχιστον ελπίζουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι στους οποίους συνέβει κάτι σχετικό!

Ασχέτως πως κατέληξες με αυτό το τατουάζ, είναι γεγονός πως πολλοί άνθρωποι τα έχουν και ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών, θέλει να τα ξεφορτωθεί! Ο Chester Lee από το μαγαζί Oracle Tattoo στην Σιγκαπούρη το καταλαβαίνει πλήρως αυτό, για αυτό και έχει σκεφτεί αυτή την μοναδική πρακτική για να αποφύγεις την απομάκρυνση του τατουάζ με λέϊζερ. Πιστεύουμε ότι είναι και ο λόγος που κέρδισε 25 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram!

Η βασική αρχή λοιπόν της δουλειάς τους είναι πως αντί να προσπαθεί να απομακρύνει το τατουάζ που ο πελάτης δε θέλει πλέον, ο Chester απλά προσθέτει ακόμα περισσότερο μελάν ώστε και να καλύψει το προηγούμενο τατουάζ αλλά και να δημιουργήσει πανέμορφα σχέδια! Μερικοί πελάτες του φτάνουν σε σημείο να χρησιμοποιήσουν αυτή την τακτική ώστε να φτιάξουν καμβάδες στο δέρμα τους για “αρνητικό” τατουάζ (δηλαδή να έχουν το μαύρο σα καμβά και να κάνουν το κανονικό τους τατουάζ με λευκό μελάνι.

Ρίξτε μια ματια στις φωτογραφίες για να δείτε τα αποτελέσματα.

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Facebook (Το είδαμε: demilked, sobadsogood)

Υπενθύμιση από τους συντάκτες του Wonderful: Πριν πάρετε απόφαση να κάνετε ένα τατουάζ, είναι σημαντικό να το σκεφτείτε σοβαρά. Κατά πάσα πιθανότητα ό,τι κάνετε θα σας συντροφεύει για το υπόλοιπο της ζωής σας εκτός και αν αποφασίσετε να το αφαιρέσετε με λέϊζερ ή χρησιμοποιήσετε την παραπάνω τεχνική. Να σας θυμίσουμε επίσης ότι το κόστος για ένα τατουάζ, αναλόγως την ποιότητα και το μέγεθός του, μπορεί να κυμαίνεται από 150-200 ευρώ ως και 1000-1500. Τέλος, εμείς σίγουρα θεωρούμε “κόσμημα” ένα τατουάζ αλλά πολλά μέλη της κοινωνίας μας δεν ενστερνιζονται τις απόψεις μας.

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful