Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Η ζωή μου άλλαξε απ’ όταν γνώρισα τον μπαμπά μου

Γεια σας! Με λένε Μικρούλη, είμαι 11 μηνών και προέρχομαι από τους πυγμαίους σκατζόχοιρους της Αφρικής. Κύριο χόμπι μου είναι να τρώω και το μενού μου περιέχει όλων των ειδών τα καλά πράγματα. Τριζόνια, αυγά, σκουληκάκια, κοτόπουλο, γλυκοπατάτες, γλυκοπατάτες με γαλοπούλα και πολλά άλλα! Συνήθως τρώω ακόμα και όταν δε πεινάω αλλά απλά βαριέμαι.

Ο μπαμπάς μου είναι 19 χρονών και το όνειρό του είναι να πάψω να είμαι ένας κοινός σκατζοχοιράκος αλλά ένας διάσημος σε όλο τον κόσμο. Ο μπαμπάς μου συχνά με αποκαλεί σκατζόσπιτο αντί για σκατζόχοιρο, επειδή μου αρέσει να κάθομαι μέσα στο σπίτι και δε μου αρέσει να με βάζει στο κλουβάκι μου. Μερικές φορές όμως θα μπω στο κλουβάκι μου, μόνος μου, μόνο και μόνο για να τον μπερδέψω! Λατρεύω τον μπαμπά μου όταν με παίρνει στα πόδια του και μου μιλάει και ας μη του απαντάω ποτέ εγώ, απλά θα κάθομαι εκεί να τον κοιτάζω και να προσποιούμαι ότι καταλαβαίνω ό,τι μου λέει. Είμαι σίγουρος πως μια μέρα θα μάθω την ανθρώπινη γλώσσα και θα μιλάω με τον μπαμπά μου όλη μέρα!

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Κάπου εδώ να αναφέρουμε ότι ο Μικρούλης δεν είναι κατοικίδιο κάποιου μέλους της Συντακτικής Ομάδας του Wonderful, απλά το είδαμε και μας άρεσε. Αν σας άρεσε και εσάς, γιατί δε το κάνετε ένα share;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful