Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ηλικιωμένο boxer με σύμμαχο ινδικό χοιρίδιο ακαταμάχητο δίδυμο

Σέρλοκ Χολμς και δρ. Γουότσον, batman και robin, Peter Pan και Tinkerbell είναι όλοι τους τρομερές ομάδες των δύο αλλά καμιά τους δε πλησιάζει στο πόσο γλυκιά είναι η ομάδα του Rex, του σκυλιού Boxer και του Smored, του ινδικού χοιρίδιου, μια ομάδα χωρίς εχθρούς αλλά με πολλούς υποστηρικτές!

Αυτή η ομάδα λοιπόν δημιουργήθηκε από την Holly Walthers, ιδρύτρια του “Leo – διασωσμένα κουτάβια από μαζικά εκτροφεία” και έχει έδρα την Αμερική. Η Holly έχει αφιερώσει την ζωή της σε σκυλιά όπως τον Rox που δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερά. Ο Rex συγκεκριμένα επρόκειτο να θανατωθεί λόγω της ασθένειάς του, της εκφυλιστικής μυελοπάθειας, η οποία τον έχει αναγκάσει να βρίσκεται σε αναπηρική καρέκλα για σκυλιά. Αν και αυτό δε τον σταμάτησε να ζει χαρούμενος, ήταν προφανές ότι κάτι του έλειπε ακόμα και αυτό το κάτι ήταν ένα ινδικό χοιρίδιο!

Ο Smores προστέθηκε στην οικογένεια και πλέον οι δυο τους είναι αχώριστοι, μεταφορικά και κυριολεκτικά  αφού με κάποιες μετατροπές της καρέκλας του Rex, o Smore μπορεί να τον ακολουθεί παντού. Δεν είναι σκέτη γλύκα μαζί;

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful