Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Είναι τρελοί αυτοί οι σχεδιαστές

Καταρχάς αν σας άρεσαν τα άρθρα τα καλύτερα τζάκια και οι γωνιές διαβάσματος, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ αντίστοιχα, σίγουρα θα λατρέψετε και αυτό. Ο λόγος για διαφανή σκηνές, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτός ο όρος για αυτό τον συνδιασμό έργου τέχνης και χρηστικότητας. Η δομή τους βέβεια θυμίζει σκηνή, οπότε για την ευκολία όλων μας θα τα αποκαλούμε έτσι.

Οι καλλιτέχνες από τη σελίδα holleyweb έχουν επινοήσει μια φουσκωτή σκηνή από συνθετικό πλαστικό που σου επιτρέπει να νιώθεις ότι μένεις έξω στη φύση, ενώ έχεις όλες σχεδόν τις ανέσεις του σπιτιού σου. Το συνολικό της μήκος είναι 4 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει εύκολα 2 άτομα. Είναι αδιάβροχη και το υλικό της είναι επιβραδυντικό φωτιάς σε περίπτωση ατυχήματος.

Η αλήθεια είναι ότι δε θα σας συμβουλεύαμε όμως να πάρετε μία τέτοια αν έχετε σκοπό να πάτε για camping επειδή όπως βλέπετε είναι διαφανής, για να βλέπετε τα άστρα το βράδυ και χρειάζεται παροχή ρεύματος για να παραμείνει φουσκωμένη. Α επίσης να αναφέρουμαι ότι στοιχίζει 1400 με 1800 ευρώ αλλά ποιοι είμαστε εμείς για να σας πούμε πως θα ζήσετε; Για αυτό και σας δίνουμε link για την αγορά της λίγο πιο κάτω!

Περισσότερες πληροφορίες: Amazon | 2ο site για αγορά

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful