Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Καγκουρό που πετάχτηκε σε χαντάκι βρίσκει την τέλεια οικογένεια

Όταν η Mandy, ένα νεαρό καγκουρό, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, ο άνθρωπος δε κάλεσε για βοήθεια παρά μόνο έσκαψε μια μικρή τρύπα δίπλα στο δρόμο όπου και πέταξε το σχεδόν άψυχο κορμί της. Αυτή η πρόχειρη τρύπα θα ήταν ο τάφος της!

“Οι διασώστες είδαν την άκρη της ουράς της” λέει το Wild About Wildlife, καταφύγιο ζώων στην Αυστραλία. “Θα ήταν ένας αργός και βασανιστικός θάνατος.” Εκείνη την μοιραία Δευτέρα όμως, η Mandy βρέθηκε από έναν άνθρωπο του κέντρου ο οποίος την μετέφερε στο καταφύγιο για να της παράσχουν όση βοήθεια χρειαζόταν.

“Αιμοραγούσε από το ένα αφτί και δεν ανταποκρινόταν” λέει η Lisa Milligan, ιδρύτρια του Wilf about Wildlife. “Ήταν πολύ κρύα οπότε την βάλαμε μπροστά από μία φωτιά μαζί με τα φάρμακα που της δώσαμε. Κατόπιν απλά έπρεπε να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει.”

Την επόμενη μέρα η φαρμακευτικη αγωγή φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα, αφού το μικρό καγκουρό μπορούσε πλέον να σταθεί και είχε μεγάλη όρεξη για φαγητό! Μαζί με την όρεξή της όμως, τόσο έδειχνε και την γλυκιά προσωπικότητά της. “Η Mandy έχει μια πολύ γλυκιά φύση και μας εμπιστεύεται πάρα πολύ” λέει η Lisa σε ένα βίντεο που φαίνεται το καγουρό να γλύφει γλυκά έναν από τους διασώστες της. “Έχει ακόμα δρόμο να κάνει αλλά νιώθω ότι θα το πολεμήσει με την αγάπη όλων μας” προσθέτει η γυναίκα.

Το καγκουρό θα ελευθερωθεί πίσω στο φυσικό του περιβάλλον όταν θα μεγαλώσει αρκετά αλλά μέχρι τότε θα μπορεί να απολαμβάνει τις μέρες του στο καταφύγιο!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful