Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Καλλιτέχνης δίνει σε άρρωστα παιδιά απίστευτα τατουάζ για να τα κάνει ευτυχισμένα

Ο καλλιτέχνης και δημιουργός τατουάζ Benjamin Lloyd από την Νέα Ζηλανδία πρόσφατα ανακοίνωσε στο Facebook ότι θα έδινε σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Παίδων του Auckland ψεύτικα τατουάζ, αν μάζευε 50 likes. Φυσικά και δε μάζεψε 50 likes, μάζεψε πάνω από 400 χιλιάδες και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται. Ο Benjamin φυσικά και κράτησε το λόγο του και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε παρακάτω!

Ο ίδιος φτιάχνει αερογραφίες (τεχνική ψεύτικων τατουάζ, δηλαδή που σβήνουν) τα τελευταία 10 χρόνια ενώ μόλις πρόσφατα άρχισε να κάνει και κανονικά τατουάζ. Τις αερογραφίες τις έκανε για πλάκα και μόνο σε ενήλικες αλλά όταν πρότεινε να κάνει και στα παιδιά του νοσοκομείου, το internet κυριολεκτικά τον αποθέωσε! Ο ίδιος έγραψε στο facebook “τίποτα δε μου δίνει περισσότερη χαρά από το να ανεβάζω την αυτοπεποίθηση των παιδιών με τατουάζ που έχουν επιλέξει τα ίδια.” Και αστειεύτηκε “το μόνο αρνητικό είναι ότι δε θέλουν να κάνουν μπάνιο μετά το τατουάζ”

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook | Νοσοκομείο Παίδων

Ο ίδιος, όπως μπορείτε να δείτε, λαμβάνει χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις στο facebook, οπότε γιατί δε κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο και εσείς;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful