Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Καλλιτέχνης μεταμορφώνει διάσημα μνημεία σε σκηνές της Ντίσνευ

Ο Rich McCor, ταλαντούχος φωτογράφος, γνωστός κυρίως για τις φωτογραφίες του που έχει προσθέσει φιγούρες από χαρτί, είναι στο μικροσκόπιο του Wonderful για να μοιραστούμε μαζί σας τις τελευταίες του δημιουργίες με θέμα την Ντίσνευ αυτή την φορά! Ο 29χρονος Λονδρέζος έγινε viral με την φωτογραφία που τράβηξε το Elizabeth Tower (γνωστό πλέον, αν και λάθος, ως Big Ben) να μοιάζει με ρολόϊ χειρός. Μην ανησυχείτε, δε θα χρειαστεί να ψάξετε παραπέρα, σας έχουμε καλυμμένους και για αυτό, είναι η πρώτη φωτογραφία της συλλογής!

“Κάποιες από τις φωτογραφίες μου ήταν ήδη θεματικά συνδεδεμένες με την Ντίσνευ, ακόμα και πριν από την συνεργασία μας, επειδή ο σκηνές της είναι τόσο χαρακτηριστικές” λέει ο McCor στην ιστοσελίδα Business Insider. “Οπότε όταν η Ντίσνευ με ρώτησε αν ήθελα να δημιουργήσω μερικές σκηνές για αυτούς, ήταν πολύ εύκολο να πω ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Είχε πλάκα να προσπαθώ να εξηγήσω σε περαστικούς γιατί κρατούσα στον αέρα μαύρα κομμάτια χαρτί μπροστά από την κάμερά μου. Ε κάνω μία δουλειά για την Ντίσνευ!”

Ο φωτογράφος Rich McCor αριθμεί 135,000 ακόλουθους στον λογαριασμό του στο Instagram και βασισμένοι στις φωτογραφίες που έχουμε δει, μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful