Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κάποιος παράτησε μαμά pitbull με τα νεογέννητά της μπροστά σε καταφύγιο

Την προηγούμενη Παρασκευή, το προσωπικό του οργανισμού για την πρόληψη της βίας κατά των ζώων του Sacramento στην California, αντίκρισε κάτι που δε περίμενε. Μπροστά από το κέντρο υιοθεσίας του καταφυγίου καθόταν μια μαμά pitbull μαζί με όλα τα μικρά της.

Η μαμά τους δεν ήταν δεμένη όπως επίσης και δεν είχε φαγητό ή νερό, παρ’ όλα αυτά, για άγνωστο χρονικό διάστημα (το καταφύγιο υπολογίζει όλη τη νύχτα), έμεινε μαζί με τα νεογέννητα κουταβάκια της. “Δεν είμαστε σίγουροι πως έφτασε εδώ” λέει η Sarah Varanini, υπάλληλος του οργανισμού. “Αν και είχε ακόμα αιμορραγία, δεν ήταν το πολύ αίμα που θα έβλεπες σε μια γέννα, ειδικά σε γέννα 10 κουταβιών, έτσι υποθέτουμε ότι γέννησε κάπου αλλού και μετά την μετέφεραν εδώ.”

Η μαμά υπολογίζεται ότι είναι περίπου 12 μηνών και σύμφωνα με το προσωπικό, είναι ιδιαίτερα γλυκιά και δεν έχει κανένα πρόβλημα με ξένους να αγγίζουν τα μικρά της. Και τα 11 σκυλιά θα μείνουν με ανάδοχη οικογένεια για τους επόμενους 2 μήνες ώσπου τα κουταβάκια να μεγαλώσουν αρκετά και να είναι σε θέση να μπουν προς υιοθεσία. “Απλά την άφησαν εκεί” προσθέτει η Sarah. “Ήταν ένα τεστ για τους δεσμούς της μητρότητας πως δεν σηκώθηκε να φύγει κατά την διάρκεια της νύχτας. Είναι πολύ αφοσιωμένη στα μωρά της!”

Πέρα από όλα τα άλλα, η pitbullίτσα δεν είναι μια σκέτη γλύκα;

 

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful