Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Καρχαρίας κολυμπάει δίπλα σε δύτη για να πάρει χάδια

Σε παλιότερο άρθρο είχαμε μιλήσει για εκείνη την γάτα που επισκεπτόταν πανεπιστήμιο για χάδια αλλά μπροστά στο σημερινό άρθρο, εκείνο φαίνεται σχεδόν συνηθισμένο!

Ο δάσκαλος καταδύσεων Randy Jordan λοιπόν έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό με μια ομάδα βραχύραμφων Νεγαπρίων, πιο γνωστοί ως κίτρινοι καρχαρίες στα ανοιχτά της Φλόριντα. Ένας θηλυκός καρχαρίας όμως, φαίνεται να έχει αναπτύξει ακόμα ισχυρότερο δεσμό με τον Randy, σε σημείο να απαιτεί χάδια κάθε φορά που τον βλέπει στο νερό μαζί με άλλους δύτες.

“Με αναγνωρίζει μόλις μπω στο νερό και έρχεται γρήγορα προς τα εμένα. Μοιάζει σχεδόν σα να χαμογελάει. Δε τη νοιάζει το φαί, θέλει μόνο χάδια και αν την αγνοήσω θα με σπρώξει με το ρύγχος της” λέει ο ίδιος ο Randy και προσθέτει “Πρέπει να της δώσεις σημασία. Απλά έτσι είναι και μου φαίνεται περίεργο. Δεν είμαι επιστήμονας αλλά γνωρίζω ότι οι καρχαρίες έχουν ένα νευρικό σύστημα κάτω από το ρύγχος του και αν το ερεθίσεις τους βάζει σε μία ημι-κατατονική κατάσταση. Νομίζω πως το απολαμβάνουν με τον ίδιο τρόπο που οι γάτες χαίρονται τα χάδια”

Εμείς από την πλευρά μας να πούμε μόνο ότι αν βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση αξίζει μια δοκιμή αλλά μη βασίσετε την επιβίωσή σας στα χάδια!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful