Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κάθε μέρα αυτός ο σκύλος περπατάει 6.5 χιλιόμετρα για να χαιρετίσει τον κόσμο στην πόλη

Ο Μπρούνο, ένα περιπλανώμενο σκυλάκι, περπατάει κάθε μέρα 6.5 χιλιόμετρα εδώ και 12 χρόνια στο Longville της Μινεσότα, απλά για να πει ένα “γεια” στους κατοίκους.

Ο Μπρούνο ξεκίνησε να ταξιδεύει όταν ήταν μικρός. Πριν από μια δεκαετία περίπου, ένας άντρας πήγε έξω από τον δρόμο του σπιτιού του Larry LaVallee κρατώντας ένα μικρό κουτάβι. Οι περαστικοί νόμιζαν ότι το σκυλί άνηκε σε αυτούς που ζούσαν εκεί και φοβήθηκαν ότι μπορεί να χαθεί. Όμως, το μικρό σκυλάκι ήταν αδέσποτο και δεν είχε καμία σχέση με τον Larry ή κάποιον από τους γείτονες. Μόλις τον είδε όμως ο LaVallee αποφάσισε να τον κρατήσει.

Το να πηγαίνει ταξίδια ήταν πάντα αυτό που ήθελε να κάνει ο Bruno. Ο Larry προσπάθησε ακόμα και να τον δέσει με αλυσίδα αλλά το σκυλάκι σχεδόν πνίγηκε στην προσπάθειά του να φύγει και έτσι ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε ότι πρέπει να συμβιβαστεί με την ανάγκη του Bruno για περιπέτεια. Το αφεντικό του συνήθισε ακόμα και τους καινούργιους κατοίκους του χωριού που τον ειδοποιούσαν ότι βρήκαν τον σκύλο του. Συνήθισε επίσης τις περίεργες συζητήσεις με τους καλούς Σαμαρείτες που τον έπαιρναν τηλέφωνο για τον Bruno και τους έλεγε να τον αφήσουν να φύγει, καθώς το σκυλί είναι ικανό να γυρίσει σπίτι μόνο του όταν θελήσει.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, οι κάτοικοι του Longville συνήθισαν τον Bruno να βολτάρει μέσα στην πόλη. Συνήθως επισκέπτεται το δημαρχείο, την βιβλιοθήκη, ένα παγωτατζίδικο, διάφορα γραφεία και μπακάλικα, όπου οι εργαζόμενοι τον χαιρετάνε με διάφορες λιχουδιές. Για να είμαστε ακριβείς, οι κάτοικοι αγαπάνε τόσο πολύ τον Bruno που τον ονόμασαν τον σκύλο της πόλης και του έφτιαξαν ακόμα και άγαλμα από ξύλο.

Δείτε περισσότερα: kare11.com (h/t: twistedsifter)

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful