Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κοντινές λήψεις ζώων απ’ όλο τον κόσμο

14 μήνες πριν αφήσαμε τις δουλειές μας, πουλήσαμε ό,τι είχαμε στην κατοχή μας και από τότε ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο. Πόσοι από εμάς δε θα ήθελαν να πουν το ίδιο και να είναι αλήθεια; Όσο ποιητικό και αν ακούγεται, είναι αλήθεια για το ζευγάρι που φιλοξενούμε σήμερα, εδώ στο Wonderful. Τα παρακάτω είναι κομμάτι της δήλωσής τους:

Έχουμε βρεθεί σε 31 χώρες μέχρι τώρα και έχουμε έρθει σε επαφή με μερικά πολύ φιλικά ζωάκια. Η αγάπη μας για την φωτογραφία μας ώθησε στο να τραβήξουμε πλάνα απ’ όλα τα ζώα που συναντάμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Θέλουμε οι λήψεις να είναι προσώπου και πολύ κοντινές οπότε χρησιμοποιούμε τους πολύ μεγάλους φακούς μας και πλησιάζουμε πολύ τα υποψήφια μοντέλα μας. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα τα ζωάκια φτιαγμένα για φωτογραφίες αλλά κάποια ήταν παραπάνω από πρόθυμα να μας βοηθήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Instagram

Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε τα άλλα ζωάκια, η αγαπημένη μας φωτογραφία, εδώ στο Wonderful, είναι σίγουρα η #20 με το καπιμπάρα. Όπως και να το κάνουμε, μετά το άρθρο που είχαμε γράψει για αυτά τα μοναδικά πλασματάκια, έχουν κερδίσει ξεχωριστή θέση στις καρδίες μας. Εσάς;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful