Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κοτοπουλάκι γεννήθηκε χωρίς μάτια αλλά βρίσκει πολλούς φίλους

Όταν ο παππούς της Rebekah Cummings, της έδωσε ένα αυγό για να δει αν θα γίνει κότα, δεν είχε την παραμικρή ιδέα τι αλλαγές θα επέφερε αυτό το μικρό αντικείμενο στη ζωή της. Το αυγό τελικά εκκολάφθηκε και ένα κοτοπουλάκι χωρίς μάτια ξεπήδησε από μέσα. Φίλοι της Rebekah της πρότειναν να τερματίσει τη ζωή του νεοσσού αλλά η ίδια ήταν αποφασισμένη να του προσφέρει μια ευκαιρία στη ζωή!

Η Rebekah ονόμασε το κοτοπουλάκι Mumble (ψέλλισμα) και έκανε ότι μπορεί για να το μεγαλώσει με ασφάλεια.  Πρόσφατα δήλωσε: “είναι πολύ δύσκολο να το μεγαλώνεις γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε πρωινό μπορεί να ξυπνούσα και να μην ήταν πλεον εν ζωή, αλλά είναι αληθινός μαχητής και τα κατάφερε μια χαρά”. 12 μηνών πλέον και ο Mumble είναι ένα χαρούμενο κοτοπουλάκι που δέχεται πολύ αγάπη όχι μόνο από την οικογένια Cummings αλλά και από τα κατοικίδιά τους, αφού περνάει τις μέρες του παρέα με σκυλάκια, γατάκια, κουνελάκια αλλά και με άλλες κότες στην περιοχή North Somerset της Αγγλίας.

Τέλος, ο Mumble έχει ακόμα και το δικό του page στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του facebook με 25 χιλιάδες ακόλουθους. Το page φυσικά το τρέχει η ίδια η Rebekah με σκοπό να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να μεγαλώσουν κοτοπουλάκια που για οποιοδήποτε λόγο έχουν παρόμοια προβλήματα. Η ίδια λέει τελικά “ο μικρός Mumble φέρνει χαρά σε τόσο κόσμο και είμαι περήφανη για αυτόν!”

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Το είδαμε εδώ

Η ζωή είναι ωραία και αυτές είναι οι μικρές καθημερινές αποδείξεις οπότε αν σας άρεσε το άρθρο γιατί δε το κάνετε μια κοινοποίηση;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful