Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κουκουβάγια αναγνωρίζει τον άνθρωπο που την έσωσε και του δίνει μια μεγάλη αγκαλιά

Η GiGi, η μεγάλη κερασφόρος κουκουβάγια, ήταν ετοιμοθάνατη όταν την πήγαν στο κέντρο διάσωσης Wild at Heart στην πολιτεία του Μισισιπή στην Αμερική. Το καημένο πλάσμα είχε υποστεί ένα μεγάλο τραύμα στο κεφάλι, μάλλον από χτύπημα αυτοκινήτου.

“Αυτό το πουλί ήταν από τα πιο κρίσιμα περιστατικά που είχαμε ποτέ” λέει η ιδρυτής του κέντρου, Missy Dubuisson. “Δυσκολευόμαστε ιδιαίτερα να πιστέψουμε ότι κατάφερε να ζήσει.” Αν και μετά από μεγάλη θεραπεία η GiGi τα πάει ήδη πολύ καλύτερα, δε θα ήταν εν ζωή τώρα αν δεν ήταν ο Douglas Pojeky, γνωστός και ως γητευτής πουλιών.

“Όσα χρόνια δουλεύω με αρπακτικά πτηνά, ποτέ δεν είδα κάποιον να αναπτύσει τέτοιον δεσμό με αυτά τα μεγαλοπρεπή πουλιά” λέει η Missy. Η GiGi εμπιστευόταν τον Douglas πλήρως. Είχε φύγει κάποια στιγμή για να επισκεφθεί την οικογένειά του πίσω στο Μίσιγκαν. Μόλις γύρισε, η GiGi δε μπορούσε να κρατήσει τον ενθουσιασμό της. Όχι μόνο άρχισε να χορεύει, αλλά ακούμπησε το κεφάλι της στον ώμο του και τον αγκάλιασε. “Πραγματικά δάκρυσα όταν είδα αυτή τη σκηνή” προσθέτει η Missy.

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful