Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Κούρεμα με σχέδια ζώων και πολλά χρώματα ζητάει η μόδα του Instagram

Αν σας αρέσουν οι γάτες και απολαμβάνετε τον χρόνο που περνάτε στο κομμωτηριο, γιατί δε τα συνδιάζετε; Φυσικά δεν εννοούμε να κάνετε ανταύγειες στην γάτα σας, δε θα το εκτιμούσε και ιδιαίτερα, αλλά να κόψετε τα μαλλιά σας ώστε να έχετε την γάτα σας εκεί! Ίσως σας ακούγονται περίεργα αυτά, οπότε καλύτερα να συνεχίσετε να διαβάζετε.

Η Katichka από την Ρωσσία σίγουρα αγαπούσε το μικρό της κατοικίδιο αλλά και το κομμωτήριο αρκετά ώστε να τα συνδιάσει. “Πάντα παίρνω την μονίμως νυσταγμένη γάτα μου μαζί μου” λέει στη κείμενο δίπλα στην φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Το στυλ αυτό ακολουθεί μια μόδα που λέγεται “τατουάζ στα μαλλιά” όπου ένα σχέδιο ή μία εικόνα μπαίνει στη βάση του κρανίου αν τα μαλλιά κοπούν και βαφούν κατάλληλα. Οι τρίχες σε εκείνο το σημείο κόβονται πολύ μικρές και το σχέδιο που έχετε κάνει εμφανίζεται μόνο αν πάρετε από μπροστά τα σαφώς μεγαλύτερα υπόλοιπα μαλλιά που έχετε.

Φυσικά θα έπρεπε να δώσουμε και τα εύσημα για αυτή τη δουλειά στον δημιουργό της, την κομμώτρια και στυλίστρια από το St. Petersburg της Ρωσσίας, Aliya Askarova η οποία έχει και αυτή λογαριασμό στο Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες: Katichka | Aliya Askarova

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful